دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5272 عنوان کسایی که prpصورت انجام دادن 99 بازدید | 8 پست چندجلسه رفتید چطور بوده درد داشته؟ سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد 1404/03/01 | 23:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
itsaidaw عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 3080 من پارتنرم پرستاره این کارو انجام میده میگه درد داره اشک شو،اما نه تو غم.
black_wiitch عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 3623 من قبولش ندارم تکنسین داروخانه💊 مشاور پوست و مو👩🏻⚕ میکاپ آرتیست مبتدی💄
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5272 من پارتنرم پرستاره این کارو انجام میده میگه درد داره از نتیجش نمیگه سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5272 من قبولش ندارم چطور سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
itsaidaw عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 3080 از نتیجش نمیگه من که انجام ندادم ولی خودش داخل پبجش میذاره اکثرا تغییر میکنن اشک شو،اما نه تو غم.
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5272 من که انجام ندادم ولی خودش داخل پبجش میذاره اکثرا تغییر میکنن مرسی گلم سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
tot1386 عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 9889 من ی جلسه رفتم اره تاثیر داره بعد امتحانام دوباره هم میخوام برم فقط 35 هفته به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5272 من ی جلسه رفتم اره تاثیر داره بعد امتحانام دوباره هم میخوام برم مرسی گلم سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد