2777
2789
عنوان

ایا تا بحال خانواده شوهر چیزی کم گذاشتن واستون؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1712 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عروس آخری بودم سه تا جاری دارم بیست سال ازم بزرگارن..پدرشوهر مادرشوهرم 80 سالشونه پیر و خیلی مهرب ...

اصن چیزی گزاشتمن که بگم کمه یا زیاد 

💩کمتر بخور خودش میدونه صداشو در نیارید😁😁

تا دلت بخواد 

از شب نامزدی شروع کردن 

باکس آماده یا چمدون واسه اوردن هدایا نگرفته بودن و خواهرشوهرم با فابریانو واسم کار دستی درست کرده بود 

ارزونترین سرویسو سر خرید برداشتم همونو جای هدیه سرعقد بهم دادن 

روز عقد شام یا ناهار ب مهمونام ندادن فقط میوه شیرینی

حنابندون هم واسم نگرفتن  

موقع عروسی خودمو شوهرم خرج کردیم 

خلعتی واسم خانواده م نگرفتن 

هدیه عروسی بهم ندادن 

گوسفند برام قربونی نکردن 

پاگشا هم چند تا اسکناس بی ارزش دادن 

نهم اینه شوهر واسه ادم هرکاری بکنه...من دورو برم خانومایی هستن که مادرشوهرشون هرسال واسه عروس حتی تولد بزرگ میگرفت چه برسه به شب و یلدا و این چیزا!!!! ولی همین خانوما از میزان درامد شوهر و اینکه شوهرشون چقدر پول داره اطلاعی ندارن....ولی خانواده شوهرمن واسم کاری نکردن اما شوهرم هیچی کم نذاشت تمام کارت اعتباری و حقوقش دست منه طفلک...

اوایل گله قوم شوهرو پیش مادرم میکردم مادرم میگه ظاهر زندگی مردم فریب دهنده است

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

احتراااااااااام احترااااااااام احترااااااااام.. احترااااااام. کاش همه چی رسم و رسومات بود.. کاش همه چی عیدی و شب یلدا و  کادو بود....

هر چند سه تاشون پاگشا کردن کادوشون به لعنت خدا هم نمی ارزید

خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن
تا دلت بخواد  از شب نامزدی شروع کردن  باکس آماده یا چمدون واسه اوردن هدایا نگرفته بودن و ...

خلعتیو مگه عروس  به داماد نمیده؟فامیل شوهر من خودشونو زده بودن سر مراسما کوچه علی چپ منم گفتم خب حتما رسم ندارن سادن و...موقع خلعتی واضح گفتن ما رسم داریم بهمون بدین😲😲گفتم برا خودشونو چه بلدنا

وای شوخی میکنید؟50تومن؟

بله پنجاه تومن😑😑

مهمونامون..فامیلامون،همه این شکلی بودن😲

چون خودشون پنجاه تومن میدادن!!

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
همسرت چند سالشه مگه که مادرش ۸۰ سالشه؟

شوهرم 30 سال و خوردی...مادرشوهرم هفتاد و خوردی...پدرشوهرم 82...

مادرشوهرم تو سن 27 سالگی یکی از پاهاش به دلیل یه امپول اشتباهی خشک شد و ناتوان شد ولی بعد اون ناخواسته تو سن چهل و خوردی دوتا بچه اورد شیر به شیر با اون وضعیتش که شوهرم آخریه

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖