2777
2789
عنوان

اومدیم خونه ی مادرشوهرم

512 بازدید | 37 پست

ساعت تقریبا دوازده و نیم بود رسیدیم دیدیم شیر برنج گذاشته واسه خودشون تو ظرفم کشیده  بهش گفتم شیر داری یکمی دیگه درست کنم باهم بخوریم گفت نه نداریم شیر محلی خودشون دارند منم اونارو تقسیم کردم تو شش تا ظرف و ماست و پنیرم گذاشتم سفره باز کردیم خوردیم و شستم همه دراز کشیدند منم دراز کشیدم بعد ناهار عادت دارند ناهارو یک بخوره پدرشوهرم چیزی هم تعارف نکرد درست کن و اینا  خواب و بیدار بودم دیدم رفته حیاط بلند بلند به دخترش زنگ زده ازمن بد و بیراه می گه ولی به روی خودم نیاوردم مثل همیشه 

قبلش خبرداده بودین و رفتین یا سرزده رفتین؟! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبلش خبرداده بودین و رفتین یا سرزده رفتین؟!

نه خبر نداده بودیم چون می دونند شوهرم تعطیله پنج شنبه جمعه رابطه تلفنی زیاد نداریم  چون میونمون خوب نیست من بی احترامی نمی کنم ها خودشون حرمت نگه نمی دارند

سرزده که نیست پنج شنبه جمعه شوهرم تعطیله می دونند می ریم خودم غذا درست می کنم این دفعه دیر رسیده بو ...

واقعا دلیل نمیشه ها

ماهم هرهفته میریم خونه مادرهمسرم. 

اما حتما قبلش خبر میدیم. 

یه کم به خودتون ارزش بدین تادیگران هم ارزش بدن. 

شاید باهمین بی خبر رفتن ها باعث شدین خسته و اذیت بشن. و به خودشون این حق رو بدن که ناهار سهم شما نذارن و موقع صحبت کردن،  بد تون رو بگن. 

لطفا عزت نفس داشته باشین. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نه خبر نداده بودیم چون می دونند شوهرم تعطیله پنج شنبه جمعه رابطه تلفنی زیاد نداریم چون میونمون خوب ...

کارتون واقعا غلطه و بهتره کامنت قبلیم رو بارها بخونی. 

چرا هر پنج شنبه میریمگه شوهرت تعطیله باید پاشی بری اونجا

نه یکی درمیون چون با برادرشوهر شریکی کار می کنند مت دوبار شیفتمونو نمی ریم تقریبا هر شش هفته یه روز می ریم 

واقعا دلیل نمیشه هاماهم هرهفته میریم خونه مادرهمسرم. اما حتما قبلش خبر میدیم. یه کم به خودتون ارزش ب ...

من واقعا مشکلم غذا نیست چون عین خونه ی خودمون می دونم یه لقمه هر چی باشه درست می کنم می خوریم  یه ماه و نیم پیش تقریبا اومده بودیم شوهرم دوسه بار بعد اون تلفن کرده جواب ندادند منم خودم نمی زنگم چون از دستش خیلی کشیدم