2777
2789

یه روز دانش آموز به معلمش میگه معلم عزیزم که جانم فدای تو باد امیدوارم مثل شهید مطهری تو خون خودت بغلتی 

معلم میگه ممنون توهم مثل شهید حسین فهمیده بری زیر تانک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک روی یک ityasiun مدیر/استارتر شد  و به کاربرها گفت که بیایید یه خاطره ای سوتی ای چیزی تعریف کنید حالم بده یکم با دیدنشون بخندم شاد شم..یک شکلک خنده و قلب تیر خورده هم تهش گذاشت و منتظر موند اما کسی خاطره ای سوتی ای چیزی تعریف نکرد که حالش خوب بشه و با دیدنش خنده اش بگیره و شاد بشه و این طوری بود که بر خلاف میل باطنی اش ضایع‌‌اش کردند.

از نظر من شماها رو نمی دونم برو جوکر هم ببین من چیزی ندارم که تعریف کنم

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

یک روی یک ityasiun مدیر/استارتر شد و به کاربرها گفت که بیایید یه خاطره ای سوتی ای چیزی تعریف کنید ح ...

به جوابات میخوره از چت جی پی تی درااوورده باشی اما خلاقیتتو تحسین میکنم😔😂

از نظر من شماها رو نمی دونم برو جوکر هم ببین من چیزی ندارم که تعریف کنم

اهان اوکی ویرایش زدی

نتمون زود تر از موعدش تموم شده و کلی پول قبض گوشیم میاد باید تا ۴ خرداد صبر کنم

به جوابات میخوره از چت جی پی تی درااوورده باشی اما خلاقیتتو تحسین میکنم😔😂

یک روز یک همبندکی که از اینکه  همیشه بهش می‌گفتند چقدر خنگی  و در عین حال چقدر خلاقیتت تحسین برانگیزه به ستوه اومده بود؛ می‌خواست یک کاری کنه که باهوش طبیعی‌‌ به نظر برسه و کلی فکر کرد و یک شوخی درست کرد که همه بیاییند و بگوییند چقدر هوشت طبیعیه و اما خلاقیتت ملامت برانگیزه اما یک ityasiun اومد و بهش گفت بهت می‌خوره فکرهات مال هوش مصنوعی باشه اما خلاقیتت تحسین برانگیزه و این طوری بر خلاف میل باطنی‌اش و از کنه وجود ضایع شد.

برو فیلم عاشقانه ببین اگه از صحنه عاشقانه خندت میگیره یا چندشت میشه بهترین گزینه هست  

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎