یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یک روی یک ityasiun مدیر/استارتر شد و به کاربرها گفت که بیایید یه خاطره ای سوتی ای چیزی تعریف کنید حالم بده یکم با دیدنشون بخندم شاد شم..یک شکلک خنده و قلب تیر خورده هم تهش گذاشت و منتظر موند اما کسی خاطره ای سوتی ای چیزی تعریف نکرد که حالش خوب بشه و با دیدنش خنده اش بگیره و شاد بشه و این طوری بود که بر خلاف میل باطنی اش ضایعاش کردند.
به جوابات میخوره از چت جی پی تی درااوورده باشی اما خلاقیتتو تحسین میکنم😔😂
یک روز یک همبندکی که از اینکه همیشه بهش میگفتند چقدر خنگی و در عین حال چقدر خلاقیتت تحسین برانگیزه به ستوه اومده بود؛ میخواست یک کاری کنه که باهوش طبیعی به نظر برسه و کلی فکر کرد و یک شوخی درست کرد که همه بیاییند و بگوییند چقدر هوشت طبیعیه و اما خلاقیتت ملامت برانگیزه اما یک ityasiun اومد و بهش گفت بهت میخوره فکرهات مال هوش مصنوعی باشه اما خلاقیتت تحسین برانگیزه و این طوری بر خلاف میل باطنیاش و از کنه وجود ضایع شد.