2777
2789

تهرانه متولد ۶۶ ازدواج نکرده با چهره معمولیش کنار اومده پدر و مادرش مردن 

رفته عضو گروه کوهنوردی شده هر روز عکسای کوهنوردیشو میذاره تو پیجش چهره ش کلی آفتاب سوخته شده  تو عکساش بد افتاده ولی  چشاش تو عکسا میخندن 

منم ۲۴ ساعت گوشی و آیینه تو دستم مرتب میگم زشتم 

و به خاطر محدودیت نمیتونم حتی یه مسافرت ساده برم 

کاش تهران مونده بودم کاش همون تهران آزمون استخدامی میدادم صد در صد قبول میشدم . 

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای کجاش خوشبخته کوهنوردی تا کی میخواد بره؟ هفتاد سالش شد چی؟ من خانواده رو به همچی ترجیح میدم☹️ بخدا الکب حسودی میکنی..

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

وای کجاش خوشبخته کوهنوردی تا کی میخواد بره؟ هفتاد سالش شد چی؟ من خانواده رو به همچی ترجیح میدم☹️ بخد ...

تو ترجیح میدی 🙄🙄

در ضمن هیچوقت نسخه خودتو واس دیگری نپیچ 

کار خیلی چیپیه 

هر کسی مسیرش یه جوریه به جای حسادت و فرستادن انرژی منفی نا خوداگاهات سمت اون بنده خدابچسب به زندگی خ ...

عزیزم رو ادبیاتت برو کار کن من کی گفتم حسادت غبطه معنیش متفاوته برو سرچ کن اصلا انرژی منفی نداره این واژه 

قبل از اینکه نظر بدی 

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
تو ترجیح میدی 🙄🙄در ضمن هیچوقت نسخه خودتو واس دیگری نپیچ کار خیلی چیپیه

من نسخه خودمو برای هیچکس نپیچیدم عزیزم! فقط نظرمو گفتم که (من) خانواده رو ترجیح میدم !

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

تو همون کوه نوردی ها بهترین پسرهم تور میکنه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.