2777
2789
عنوان

همه چی بهت میاد… جز عروس ما بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 69 پست
خب گلم بهشون بگو به اونا ربطی نداره. یا به شوهرت بگو که جوابشونو بده

شوهرم انقدر مشغوله که شبا میاد خستس میخوابه فقط  نمیتونم درگیر اینا کنمش بعد دعواشه بگن تو فتنه انداختی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم انقدر مشغوله که شبا میاد خستس میخوابه فقط نمیتونم درگیر اینا کنمش بعد دعواشه بگن تو فتنه اندا ...

واقعا درست میگی شوهر منم هردفعه میاد خستست یا خوابه یا سرش تو اون گوشیشع منم با مامانش تنها میزاره....

شوهرم انقدر مشغوله که شبا میاد خستس میخوابه فقط نمیتونم درگیر اینا کنمش بعد دعواشه بگن تو فتنه اندا ...

خب باید یه زمان مناسبو انتخاب کنی و باهاش حرف بزنی. درنهایت ممکنه حتی مادرشوهرت از تو بد بگه و تو رو بد جلوه بده

شما چرا طلاق گرفتین مشکلتون چی بود ببخشد میپرسما

والا... مشکلم خودشو خانوادش بود. مادرشوهرش هی دخالت میکرد و نمیتونستم طاقت بیارم. چندین سال به پاش سوختم و ساختم. تو یه خونه با مادرشوهرم زندگی میکردیم که مبادا خانوم ناراحت بشه. هیچی نگفتم بهشون که نکنه از دستم دلخور بشن. حتی شوهرم هم دست بزن داشت. کافی بود مامانش یه چیزی بگه که سر من خالی کنه!! بعدش کم کم راه افتادم .خودم رو خالی کردم و از شوهرم هم طلاق گرفتم . 

یعنی چی؟

شوهر شما اهمینی به شما نمیده ک

مادر جرات میکنه اینجوری حرف بزنه.

مادر شوهر یزید هم باشه

وقتی پسرش ۱۰۰ پشت شما باشه زبونش ک‌وتاه میشه.

شمام عاشقی رو با چیز دیگ اشنباه نگیر.

هممون عاشقیم ولی قرار نیست هرجیزیو تحمل کنیم

و بگیم چون هاشقیم باید زجر بکشیم.

💕

شوهر شما اهمینی به شما نمیده کمادر جرات میکنه اینجوری حرف بزنه.مادر شوهر یزید هم باشهوقتی پسرش ۱۰۰ پ ...

عزیزم حرفت واقعا باعث شد به فکر بیوفتم به این فکر کنم که چیکار کردم که این شد ... حرفتون واقعا درسته مشکل منم که این ها رو تحمل کردم همون موقع که این رفتارا رو از خودشو خانوادش دیدم باید میزاشتم میرفتم

واقعا درست میگی شوهر منم هردفعه میاد خستست یا خوابه یا سرش تو اون گوشیشع منم با مامانش تنها میزاره.. ...

شوهرم خیلی خوب بود تا وقتی که بچمون سقط شد خیلی منزوی شد دور شدیم از هم منم نمیخوام زیاد بهش گیر بدم‌