از همون روزی که اومدم این خونه فقط تحقیر شدم مادر شوهرم میگه چرا اینقدر آرایش میکنی زن باید ساده باش جلف نباشه میگه واسه کی خودتو درست میکنی؟ تو خونه شوهرتم نه روی فرش قرمز هر چی میپوشم میگه ناجوره میگه به ما نمیخوری حتی یه بار گفت تو رو که میبینم یاد دلقک میافتم من فقط نگاش کردم ولی دلم شکست شوهرمم فقط ساکته انگار این درد من به اون ربطی نداره مادرشوهرم جلوی همه منو خورد میکنه با جملههای آروم ولی کشنده میگه خوشگلی ولی زن زندگی نیست میگه با این تیپ و قیافه فقط دنبال جلب توجهی نه زندگی من دیگه خستهم از توضیح دادن از قضاوت شدن از اینکه باید تو خونه خودم همش خودمو قایم کنم میخوام بدونم کسی مثل من بوده کسی تونسته از این فشار نجات پیدا کنه کمکم کنین چون دارم کم میارم واقعاً کم
مادر شوهر من سر لباس گیر میده میگه باید لباسی گرون بپوشی لباسای سنگین میگه چرا آریش نمی کنی بی روحی ...
ای کاش مادرشوهر منم به این چیزا گیر میداد اینا فقط دارن منو بخاطر کسی که هستم تحقیر میکنن تنها لذت من تو این سال ها ارایش لباسای گرونو لوازم گرون بود شوهرمم دستش به دهنش میرسه اونطوری نیست که نتونه شوهرم چیزی راجبش نمیگه مادرشوهرم از اول زندگی داشت منو بخاطر چیزایی که میپوشم تحقیر میکرد تو خانواده اونا همه چادرین واسه همین اگه یه رژ سادم بزنم به چششون میاد فکر میکنن من خرابمو از این چرتو پرتا
والا یسری برگه هم پیدا کرده بودم توی جیب شوهر قبلیم . واقعا نمیدونم چجوری و با چه دلی اینکار رو کرد... جالب اینجاست خیلی هم به خدا اعتقاد داشت و نماز میخوند
خانواده خودم خیلی پولدارن خودمم همینطور ماهیانه ۲۳۰ ملیون درامد دارم خانواده شوهرمم همه طلا فروشن همه پولدار از اینایی که تا آرنج النگو میندازن ولی من دوست ندارم اینجوری دوست دارم ساده باشم ولی هی دخالت میکنن
ای کاش مادرشوهر منم به این چیزا گیر میداد اینا فقط دارن منو بخاطر کسی که هستم تحقیر میکنن تنها لذت ...
وای میدونم میدونم . از اینجور ادما فقط باید فاصله گرفت !! تنها راه فاصله گرفتنه. وگرنه تا ابد تو رو با این حرف ها خورد میکنن. اگه توهم خودت اعتماد به نفس نداشته باشی خیلی راحت تر خرابت میکنن. باید جلوی بقیه یا حتی توی تنهایی هم جوابش رو بدی. دست بزار روی نقطه ضعفش البته از من به تو نصیحت، این مادرشوهرا معمولا خودشونو میزنن به غش و ضعف اگه جوابشونو بدی پس اون لحظه تعجب نکن و کم نیار. گولشونو نخور