2777
2789
عنوان

خانوما عروس هلندی

99 بازدید | 11 پست

مثل سگه 

دست نمیده

اصلا اشتی نیست اینقدر با محبت باهاش حرف زدم قربون صدقش رفتم یک لحظه وا داد از دستم تخمه خورد باز مثل سگ در رفت

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم جدید خریدیش بهش محل نده کم کم نزدیکش شو

اره جدید خریدم

محلش ندم؟

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

منم دارم اصلا اینجوری نیست برعکس خیلی هم بهم وابسته ست حتی سرویس بهداشتی هم میخوام برم میاد دنبالم🤣 ...

من جدید خریدم همین یک ساعت پیش.

من جدید خریدم همین یک ساعت پیش.

خوب بذار یکم بگذره الان هنوز با محیط آشنا نیست من همون روز اول آوردمش خونه آزاد گذاشتمش،منم ۱۰ روزه خریدمش بعد اون دیگه عادت کرد ،همون که از دستت تخمه گرفته خوبه بعد کم کم ارتباط میگیره فقط عصبی باهاش برخورد نکن زود انرژی منفی میگیره و بد میشه باهات

اره جدید خریدممحلش ندم؟

بله 

من خیلی به عروس هلندیم وابسته بودم متاسفانه سال پیش 10/30 فوت کرد شبو روزم شده بود گریه 

من عروس هلندیم البته از همون اول لوس بود تو زیاد بهش محل نده بزار بهت عادت کنه کم کم بعد اینکه بهت عادت کرد

نزدیکش شو تخم مرغ اب پز بپز سفیدیش رو بگیر تو دستت بزار بگیر جلوش بزار از دستت بخوره کم کم دوست میشه باهات 

سرت تو زندگی خودت باشه 

خوب بذار یکم بگذره الان هنوز با محیط آشنا نیست من همون روز اول آوردمش خونه آزاد گذاشتمش،منم ۱۰ روزه ...

الان آشتی شد باهام میاد رو شونم میشینه گذاشت هم نازش کنم میاد رو دستم میشینه

فقط یک مشکلی هست غذا نمیخوره اصلا نه غذای خودش که از پرنده فروشی گرفتم نه میوه و غذای خونگی هیچی