2777
2789

استاد ترم قبلم هستن و درسشونو با 20 پاس شدم این ترم هروقت توی راهرو یا نزدیکای آسانسور میدیدمشون سلام واحوالپرسی داشتیم هفته قبل توی چت درخواست دوستی بهم دادن برای آشناییو اصرار داشتن بیرون همو ببینیمو حرف بزنیم که من دوبار جوابشونو نه دادم ولی باز اصرار کردن! دلم نمیخواد برم حراست و این ها که بپیچه طرف دانشجوی سال اخر دکترای دانشگاه خودمونه و تدریسم میکنن تو دانشگاه سنشونم نزدیکای34 یا 35هست بنطرتون بزنمشون بلاک یا باز محترمانه بگم نه؟ 

یعنی شما خودت حسی بهش نداری؟ نمیخوای بری واقعا ببینی چی میخواد بگه؟ 

اگه نظر منو میخواید یکبار باهاش برو بیرون البته جدا جدا برید ببین چی میگه اونموقع حضوری اگه خواستی ردش کن و بهش توضیح بده که تمومش کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا میگی نه؟ قصد اشنایی داره دیگه

پیشنهاد دوستی داده مستقیم نگفته اشنایی برا ازدواج یا هرچیزی بعد از کجا معلوم فقط از من خوشش اومده ترما دیگه از بقیه خوشش نیاد؟ 

یعنی شما خودت حسی بهش نداری؟ نمیخوای بری واقعا ببینی چی میخواد بگه؟ اگه نظر منو میخواید یکبار باهاش ...

نه بهش حسی ندارم بهش احترام میزارم آدم بدی به نظر نمیرسه ولی کلا با بقیه دخترام خوش و بش داره و اخلاقی آدم مهربونیه میترسم قصد فریب داشته باشه 

اگه قصدش جدیه چرا ی جلسه صحبت نکنین

برگشته  پیام داده تو رابطه این شما؟ و بهم یه فرصت لده برا اشنایی و این حرفا پیامی مبنی بر قصد جدی ندیدم از طرفش نزدیک 14 سالم از من بزرگتره تقریبا 

نه بهش حسی ندارم بهش احترام میزارم آدم بدی به نظر نمیرسه ولی کلا با بقیه دخترام خوش و بش داره و اخلا ...

خب عزیزم اینکه دلیل نمیشه شاید شخصیتش اینه

به نظرم باهاش برو بیرون ببین چی میگه 

تا با کسی خوب و حضوری حرف نزنی نمیتونی شخصیت واقعیشو بفهمی

محترمانه بگونه یجوری قشنگ قانعش کن ک جوابت نه وبگو پی ام نده دیگ بنظرم بلاک کردن قشنگ نیس و اینکه سم ...

نه سمت حراست نمیرم میپیچهه برا خودمم زشت میشه، دوبار بهش گفتم که آمادگی دوستی ندارم و بنطرم دانشگاه منلسب نیست و اینا باز اصرار داره همو ببینیم 

اصلا جواب نده والا ما که هر ترم گیر اساتید عقده ای میافتم الانم از ظهر اعصابم خرابه چون نمره ی 18 دا ...

برا ما هم همه پیرن یکیدوتا جون بخاطر طرحی که اومده دانشجوها دکترا یا کسایی که تازه دکتراشون تموم شده رو با حقوق کمتر جذب میکنن سر همون یکی دوتا جون داریم