استاد ترم قبلم هستن و درسشونو با 20 پاس شدم این ترم هروقت توی راهرو یا نزدیکای آسانسور میدیدمشون سلام واحوالپرسی داشتیم هفته قبل توی چت درخواست دوستی بهم دادن برای آشناییو اصرار داشتن بیرون همو ببینیمو حرف بزنیم که من دوبار جوابشونو نه دادم ولی باز اصرار کردن! دلم نمیخواد برم حراست و این ها که بپیچه طرف دانشجوی سال اخر دکترای دانشگاه خودمونه و تدریسم میکنن تو دانشگاه سنشونم نزدیکای34 یا 35هست بنطرتون بزنمشون بلاک یا باز محترمانه بگم نه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اصلا جواب نده والا ما که هر ترم گیر اساتید عقده ای میافتم الانم از ظهر اعصابم خرابه چون نمره ی 18 دا ...
برا ما هم همه پیرن یکیدوتا جون بخاطر طرحی که اومده دانشجوها دکترا یا کسایی که تازه دکتراشون تموم شده رو با حقوق کمتر جذب میکنن سر همون یکی دوتا جون داریم