2777
2789
عنوان

شوهرم هر شب فیلم میبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا این قهر نداره.چرا آتیششو بیشتر میکنی؟؟الان هدفش چیه طلا خریدی ب من نگفتی.پس میرم خونه بابام!

بعدش ادیت زدم 

واسه من داره چون من دارم از عروسیمم میزنم برای زندگی مشترکم با شوهرم  هیچوقت هیچی از من قایم نمیکنه بکنه بد بهم برمیخوره

ببخشیدا شوهرم پول قایم کرده بدون اینکه من بدونم قبل عید طلا خریده من کجای این زندگیم ها بمونم خونه ب ...

خب حتما بهت اعماد نداره

خیلی زنها پول قائم میکنن شوهرشون بفهمه قهر میکنه؟

اگر انقدر بی منطق و بچه ای ک سر همچین چیزی قهر کردی و رفتی خونه بابات والاسوهرت حق داشته نگه بهت

تو سر پیش پا افتاده تری مسائل ی هفته قهر میکنی میری خونه بابات چه تصمیمی هست واقعا سر خونه زندگیت بمونی

بعدش ادیت زدم واسه من داره چون من دارم از عروسیمم میزنم برای زندگی مشترکم با شوهرم هیچوقت هیچی از م ...

خب نوشتی منم قهرم میگیرم.این قهر داره!

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
فک کنید عی پول خرید یه جوراب و به من و پسرم نداد رفته طلا خریده

اگه خسیسه درست بشو نیست خیالتو راحت کنم.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
خب حتما بهت اعماد ندارهخیلی زنها پول قائم میکنن شوهرشون بفهمه قهر میکنه؟اگر انقدر بی منطق و بچه ای ک ...

عزیزم من که زندگیمو کامل توضیح ندادم قضاوت مبکنی

شوهرم ذاتا ایتطورین 

الان چند وقته دنبال اینم وام جور کنم براش ماهی ۱۵ ملیون از گلوی ما ببره ماشینشو عوض کنه اون وقت اون چی 

فک کنید عی پول خرید یه جوراب و به من و پسرم نداد رفته طلا خریده

خب شاید به نفعتونه 

لابد ولخرجی دیگ 

طلا ک خوبه 

منم شوهرم سر هر مناسبتی طلا میخره ؛ من دیگ لباس مباس کم‌میخرم حتی با وجود اینکه خود شوهرم دوس داره ناخون ژلیش کنم بکارم چندین ماهه انجام ندادم پولشو خرج اسنپ و دانشگام کردم 

عزیزم من که زندگیمو کامل توضیح ندادم قضاوت مبکنیشوهرم ذاتا ایتطورین الان چند وقته دنبال اینم وام جور ...

ماشینش رو عوض کنه ک برای شما عوض کرده مگ مال اونه ته اش واسه پسرشه دیگ 

چرا زندگی خودت و شوهرت رو از هم جدا میدونی