2777
2789
عنوان

شوهرم هر شب فیلم میبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرفتی دلیل موجه داری! حالا میترسی بعدا تو رابطه ب مشکل بخورین؟ وات دفاز عزیزم؟

اگه بهش امیدی نداری چرا فکر رابطه جنسی در آینده ای؟ اگه امید داری پس برگرد..

کلا قهر رفتن و برگشتن خیلی ضایع س.اگر میرید قهر دیگه برنگردید .چون چیزی عوض نمیشه‌

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
میخوام حرف من بشه

میشه حرف تو بشه یا نه؟ 

الان منم دلم خونه میخواد از خودم ولی شوهرم پول نداره ؛ قهر کردنم هیچ فایده ای نداره 

باید ببینی این قهری ک‌رفتی فایذه داره یا نه 

حرف تو بشه مثلا با مادرش قهر کنه غیرمنطقیه هیچ فایده ای هم نداره

دوس دارم برگردم اما حرف من بشه دلم خونه از کاراش

اگر الان شب بشه شوهرتم عوض میشه.مردا همه یکی ان.خودشیفته و سلطنت طلب

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
باش همون خونه بابات نه زن نه مرد هیچ آدمی حتی ی بچه کوچیکدلش نمیخواد مطیع امر بقیه باشه.

ببخشیدا شوهرم پول قایم کرده بدون اینکه من بدونم قبل عید طلا خریده من کجای این زندگیم ها بمونم خونه بابام بهتر از این مخفی کاریاس

اها خب این قهر داره راستش منم قهرم میگیره خب چرا قایم کرده؟ ولخرجی؟ خواسته خرج خانواده اش کنه؟

والا این قهر نداره.چرا آتیششو بیشتر میکنی؟؟

الان هدفش چیه طلا خریدی ب من نگفتی.پس میرم خونه بابام!