2777
2789
عنوان

شوهرم هر شب فیلم میبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 88 پست
طلاق برا یانکه مرد پس انداز کرده طلا بخره و بیاره تو زندگیش🤣🤣🤣🤣این خانوما که تو سایت توصیه مبکنن ...

بابا هر چی میگیم میگه ن شما نمیدونید قصاوت میکنید خی چی بگیم 

خب قهر رفتی قصد برگشت نداری قبولم نداری کارت اشتباهه 

مشکل منم همینه چه میدونم

خب من فکر کنم هدف های مشترکی ندارین 

شما فکر جوراب عیدی شوهرت فکر عوض کردن ماشین معلومه ک قایمکی جمع میکنه 

هدف هاتون مشترک نیست ؛ مدل ماشین عوض کردن ؛ اولویت شما نیست ولی اولویت اون هست برای همین بهت نمیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب جواب بقیه رو ندادی!ولخرجی؟؟ زیاد و تند تند پول طلب میکنی؟؟اگه اینجوری هستی خب پس انداز کرده دوستا ...

نه عزیزم عید هیچی برا ما نخرید من با پول عیدی هام برا پسرم لباس خریدم تا حالا آرایشگاه نرفتم

تا حالا یبار کلا لوازم آرایش خریدم 

خونه خرید ۱۰۰ گرم طلا بهش دادم 

خاک بر سرم😏

خب حداقل نیازای شمارو براورده که میکنه

آره خب مثلا ماهیانه بهت هیچی پول نمیده ؟؟

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
شما هم زیاد دل نسوزون.مردا قدرشناس نیستن.در حد معقول بخور و بپوش.بلاخره عمرمون داره میگذره پس اتدازی ...

چ کنم مامانمم همش میگه خواهرم میگه همه میگن 

اما دلم نمیاد خیلی کار میکنه 

وضع مالی درستی نداره ؛ اوایل راضی نبودم به ازدواج باهاش ؛ حالا ک دیگ شوهرم شده میخوام هرجور شده بکشونمش بالا

نمیدونم مریضم شاید 

پوووف 

اصلا میگ‌وام دارم استرس میگیرتم 

خب من فکر کنم هدف های مشترکی ندارین شما فکر جوراب عیدی شوهرت فکر عوض کردن ماشین معلومه ک قایمکی جمع ...

نه اتفاقا من خیلی مصمم ترم برا عوض کردن ماشین حتی گفتم طلا بدم قبول نکرد گفت گرون میشه

بابا هر چی میگیم میگه ن شما نمیدونید قصاوت میکنید خی چی بگیم خب قهر رفتی قصد برگشت نداری قبولم نداری ...

من نگران زندگبمم اما نمیخوام جایی برگردم که ازم مخفی میکنه سوال پرسیدم راهنماییم کنید همین  عزیزم شما حرص نخور

من نگران زندگبمم اما نمیخوام جایی برگردم که ازم مخفی میکنه سوال پرسیدم راهنماییم کنید همین عزیزم شم ...

ب نظر من ک نباید سر از درآمد شوهر درآورد.چون نمیذاره و نمیخواد و دعوا میشه.حق دلخوری داری ولی حق قهر نه..شان خودت میاد پایین.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲