2777
2789
عنوان

کیا قبل از جدایی ترس داشتن

1082 بازدید | 90 پست

دوستان الان باشوهرم اوکی ام

ولی بعد ۶سال ازدواج فکر میکنم آدم هم نیستیم

شوهرم بددله و جدیدنا هم تا عصبی میشه دستش بیقرار زدن میشه...

خسته شدم ازین دوخصلت

اگ جداشم از نظر شغلی مشکلی ندارم میتونم خرجمو دربیارم

تمام ترس من ازینه که تنها بمونم

یا اینک با کسی ازدواج کنم ک بعدا بگم کاش با قبلیه زندگی میکردم (اینو نگفتم ک بگین حالا چ زود ب ازدواج بعدی فک کردی و فلان اصلا اینطور نیست ولی بالاخره باید ب هما چیز فکر کرد)

شوهرم شغل خوبی داره و جای پیشرفت زیادی داره کلی سختی کشیدیم تا رسید ب این مرحله ازیناییه ک سعی میکنه برا خونه خصوصا وسیله کم نزاره...

باید کاملا شجاعانه بگم میترسم حتی حسودیم میشه کل زحمتی بعد من بشه سهم یکی دیگه

میترسم ازینکه بعد من شوهرم با زن دیگش خیلییی بهتر برخورد کنه

واقعا خسته شدم از همه چیز

کاش جایی بودم دور از خانوادم

آدمی هم نیستم ک بتونم کنتر پدرومادر زندگی کنم

اونا طفلیا مشکلی ندارن ولی من اذیتم

بین راه درست موندم

از طرفی آرامش ندارم تو این زندگی

از طرفیترس از آینده و پشیمونی دارم

بچه دار هم نمیشیم اصلا

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

همه ی ابراز علاقه های شوهرم انگار واسه من دروغن

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم نمی‌دونم برای خواهر من اینجوری شد یاچی؟؟

راستش خواهر من جداشد از شوهر اولش ازدواج مجدد کرد میگه والا که بدتر شد مدام میگه تو قبلا زن یکی دیگه بودی از اونم اخلاقاش بدتره

میگه کاش با همون میموندم لااقل شوهر اولم بود این یکی که بدتر شد 😕

برید مشاور

اون نمیاد منم اصلا انگیزه رفتن ندارم

فقط ب مردن قکر میکنم

فشارم بالاست ولی نمیدونم چرا وقتی عمیقا ناراحتم و گریه این فشارم کار نمیده دستم

من شمارو یادمه 

خیلی زیبایی یبار عکستو اینجا دیدم 

ب نظرم مدیریت رابطه از خود رابطه مهم تره 

همسر منم خیلی زود عصبی میشه و چیزی دم دستش باشه میزنه میشکونه 

خیلی وقتا جروبحث داریم ولی کنترل شده حرف میزنم من 

تا میبینم داره عصبی میشه جوابشو نمیدم و یا میرم حموم یا میرم توی کوچه یکم پیاده روی بعد ک آروم شدیم جفتمون باز حرف میزنیم 

چرا بچه دار نمیشید؟

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

چقدر نا امید شدم از ازدواج از بس این چیزارو میبینم و میشنوم تنهایی سخته ولی فک نکنم چاره ای باشه

ن عزیزم ازدواجی ک با عقل باشه هیچوقت تهش این نمیشه

اون نمیاد منم اصلا انگیزه رفتن ندارمفقط ب مردن قکر میکنمفشارم بالاست ولی نمیدونم چرا وقتی عمیقا نارا ...

عشقم اگه شوهرت ب حرف گوش میده با حرف حل کنین برید مشاور حتماً :) زندگیتو خراب نکن

کارما آدرس همتونو داره:)

منم دقیقا حال و شرایط تو رو دارم 

با این حال دلم به حال همسرم هم میسوزه 

بداخلاقه دست بزن داره بددهنه ولی مثل سگ زود پشیمون میشه به دست پام میفته که جدا نشم.

بچه دارهم نشدیم.

واقعا بشدت بلاتکلیفم.

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت