2777
2789
عنوان

زشت بودن

143 بازدید | 18 پست

واقعا نمیفهمم دلیل زشت بودن بعضی بنده هارو خدایی الان من هم سیاهم هم پوستم شل افتادس بینیم بزرگ  درحالی که عمل کردم ابروهام افتادس چشام افتادس هیکلم گندس و هیچ ضرافتی توش وجود نداره خدایا من نمیدونم چرا انقدر بین بنده هات فرق میزاری اخه چقدر یه ادم میتونه زشت باشه از خودم متنفرم از اینکه از خودم عکس بندازم 😭😭😭یعنی قیافه من با هیچ عملی درست نمیشه لعنت به این دنیا و عدالتش از هیچ وجهش شانس نداشتم

لا حول ولا قوة الا بالله 

الان این آدمایی ک دور و اطرافت میبینی خوشگلن و هیکلشون خوبه کلی به خودشون رسیدن 

برو ورزش کن یوگای صورت انجام بده 

به خودت برس 

اعتماد به نفس داشته باش

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان این آدمایی ک دور و اطرافت میبینی خوشگلن و هیکلشون خوبه کلی به خودشون رسیدن برو ورزش کن یوگای صو ...

اخه  گیرم ورزشم کردم هیکلم درست شد با درشت بودن و نا متعادل بودن اعضای بدنم چیکار کنم استخون بندیم انقد درشته که اگه لاغر تر بشم شونم از پایین تنم پهن تره  یوگای صورتم فایده نداره توی این سن انقدر افتاده و شله انقدر جوش لک داره که اصلا فایده نداره

لا حول ولا قوة الا بالله 

حالا سفید باید باشی حتما 

به پوستت برس صافش کن 

بعد ی زره ژل بزن در حد طبیعی اگه به بوتاکس نیاز داری بزن

مژه بکار رنگ کن ورزش کن کراتین کن این همه خدمات واسه زیبایی دیگه کمتر کسی زشت میمونه تو این دوره زمونه 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
میتونم ببینمت؟حس میکنم زیبایی فقط مشکلت اعتماد بنفسته

نه نه کاش اعتماد به نفس بودم افتضاحم یعنی بدون فیلت...ر حتی خوشم نمیاد عکسمو ببینم😭😭😭

لا حول ولا قوة الا بالله 
حالا سفید باید باشی حتما به پوستت برس صافش کن بعد ی زره ژل بزن در حد طبیعی اگه به بوتاکس نیاز داری ب ...

بخدا بینیمو  عمل کردم چند تا کار زیبایی کردم همون زشت قدیمم سفیدی مهم نیست  خیلیا هستن سبزنو خیلی خوشگلن ولی من اصلا خوشگل نیستم انقد زشتم که کسی حاضر نیست حتی نگام کنه

لا حول ولا قوة الا بالله 
هیچ ظاهری نیس ک با عمل درست نشه

میدونی خانوم  میگم از هیچ جهتی شانس نیاوردم  من زشتم هیچ حتی پولم ندارم انقدرم بی اعتماد به نفسم که حتی از کار کردنم میترسم بعدشم با حقوق الان من مگه چه عمل میتونم انجام بدم میدونم که کار من فقط با ژل و بوتاکس حل نمیشه افتضاح افتضاح

لا حول ولا قوة الا بالله 

دیگه ژنتیکه عزیزم🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ هر جور که هستی خودت رو بپذیر و اعتماد به نفس داشته باش ، من یه دوستی داشتم از دوره دبیرستان ، مادرش افغان و پدرش پاکستانی ، به شدت پوست سبزه تیره ای داره دهن گشاد و بینی خیلی بزرگ ولی خدای اعتماد به نفسه مثلا تو خونه شون اکثر مواقع لباس مجلسی میپوشه ، عکس و فیلم میذاره تو اینستا کلا ادیت های سنگین میزنه ، تازه بعضی وقتا میگه من به لیاقتم نرسیدم و تو این کشور حروم شدم 😂😂😂 و جبر جغرافیایی بوده که پوخ خاصی نشدم و از این حرفا

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

اخه گیرم ورزشم کردم هیکلم درست شد با درشت بودن و نا متعادل بودن اعضای بدنم چیکار کنم استخون بندیم ا ...

چن سالته 

من بخاطر  هزینش گفتم وگرنه میتونی عمل زیبایی نچرال انجام بدی 

بعدشم همه الان یجور عمل میکنن نمیدونی عمله یا نه فک میکنی نچرالن 

برای ورزشم میتونی مربی بگیری باشگاه بری بهت میگ چیکار کنی هیکلت قشنگ شه 

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

دیگه ژنتیکه عزیزم🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ هر جور که هستی خودت رو بپذیر و اعتماد به نفس داشته باش ، من یه دوستی ...

😂😂😂خب من نمیتونم اعتماد به نفسم زیر صفر 

لا حول ولا قوة الا بالله