2777
2789

بچه ها ما چن تا دختریم خواستگار زیاد میاد میره مامانم خسته شده دیگه و اینکه این روزا خیلی سرش شلوغه و خسته میشه کلا 

یه نفر زنگ زد گفتن بیان خونه ، مامانم محترمانه گفتن بهتره اول  دخترو پسر همو ببین بیرون اگه همو پسند کردن تشریف بیارید 

گفتن باشه بیرون همو می بینیم اما خواهرش اصرار داشت خودش اول بیاد ببینه واقعیتش منم لجم گرفت  چرا چون قبله اینا یه خواهر و زنداداشه دیگه اومدن از بالا به پایین برانداز کردن کلی منت گذاشتن اخرشم گفتن باشه حالا بریم شرایطتو به پسرمون بگیم بعد!!! و بعدم هیچ خبری نشد در حالی که پسرشون رو من بعدا بیرون دیدم چون گفته بودن کجا مغازه داره ماهم خونه فامیلمون کنار مغازه پسرس دقت کردم اونجا رفتنی ،  نه اینکه بگم بنده خدا بد بود نه اما اونطور که اونا کلاس گذاشتن نبود اصلا پسند منم نبود 

خلاصه من خیلیییییی محترمانه از خواستگار جدیده  چن بار پرسیدم گفتم خودت تنها میای پیچوند اخرش دید نمیتونه در بره گفت اره خودم تنها میام بهش گفتم ما رسم داریم پسرو دختر همو همون جلسه اول میبینن اگه باهم بیاید خوشحال میشم حتی نگفتم پسره خودش تنها بیاد اما باز برگشت ببینید چی جواب داد 

به نظرتون کار خوبی کردم ردش کردم ؟؟؟

اره به نظرم

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار بسیار عالی کردی پسری که اولش خواهرش و مادرش باید تو رو بپسندن دوزار بدرد زندگی نمیخورن همینا تا یه عمر باید تو همه چی دخالت کنن متنقفرمم از پسر بی عرضه ای که خانوادش براش باید زن بپسندن اینا تو همه چیه آدم میخوان تا همیشه دخالت کنن بزار گم شن بابا پسر باید مرررررد باشه خودش بیاد زنش و انتخاب کنه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اره هی خاستگار ب درد نخور میاد برا هر کدوم باید یه میلیون میوه و این داستانا بخری همون بهتر ک نیاد

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

خب جواب خواهرش

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

خیلی خوب و مودبانه جواب دادی افرین دختر با ادب و شجاع

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

بله مادر منم همین اعتقادو داره زمانی به ما اجازه ازدواج داد که خودشوهرامون بهمون علاقه مند شدن از واسطه و... چندشش میشه. خواهر چیکاره‌ست که بپسنده حالا خواهر هیچی زنداداش کیه که بخواد دخالت کنه!

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.