2777
2789
عنوان

مامانم غرورمو پیش همه خورد میکنه

379 بازدید | 23 پست

با مامانی که همیشه تو جمع خوردت میکنه چه رفتاری باید کرد؟ از بچگی نمیذاره یه کلمه حرف بزنیم تا دهنمو باز میکنم انقد ادا اطوار درمیاره که همه میفهمن  یا هم اروم میگه بااااشه بسه حرف نزن که همه میشنون😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۱ متاسفانه. بچه نیستم

با همه بچه هاش اینه یا فقط تو

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

اشکالی نداره مامان منم دلمو میشکونه

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

حرف نزن وقتی هستش . ازین افراد خیلی ها توخونشون دارن .

عزیزم خونه مامانبزرگم همیشه باهم میریم. خودش هم خونه اصلا نمیمونه هرروز اونجاست. دیگه بیجاره بابامم نمیتونه حرفی بزنه. میگه مامانم اهرای عمرشه میخوام روزهای اخرشو ببینم

ناکفته نمونه که مامانش ۸۷ سالشه و حالا حالا ها هم قصد رفتن نداره از من بیشتر سرحاله

دل منو تو خونه بشکنه. ولی تو جمع نههه😔 چون رفتار بقیه هم با رفتار مامان تغییر میکنه. دیگه هیچکس بهم ...

فک میکردم من فلک زدم که باهام بقیه بد بودن پس هرکی مامانش باهاش بد بوده رفتار بقیه هم باهاش بد شده

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

خب یه بار بلند بگو چیه مامان چرا حرف نزنممی ترسی چی بگم که بدت میاد

داد میزنه جلو جمع.  فکر میکنی نکردم!

منم دیگه از ترس ابروم کلا هیچی نمیگم. باز میگم دردمو فقط خودم بفهمم بقیه شماتت نکنن

داد میزنه جلو جمع. فکر میکنی نکردم!منم دیگه از ترس ابروم کلا هیچی نمیگم. باز میگم دردمو فقط خودم بف ...

تو هم داد بزن

بابای منم اینجوری بود نترس ابرو هم چیز چرتیه 

ناراحتی رو تحمل می کنی بخاطر اینکه آبروت میره

فک میکردم من فلک زدم که باهام بقیه بد بودن پس هرکی مامانش باهاش بد بوده رفتار بقیه هم باهاش بد شده

منو تو بچگیم مث کارگرا خونه مامانبزرگم ازم کار میکشیدن.ولی بقیه دخترخاله هام جون باباشون پشتشون بود هیشکی هیچی نمیتونست بگه. یبار یادمه همه جمع شده بودن ۳۰ نفر اینا مامان من اونجا نبود رفته بود مراسم ختم خانواده پدریم. بعد داییم غذا گرفت اورد همه نشستن خوردن منم کنار بخاری بودم. هیییچکس بهم تعارف نزد یعنی منو نمیدیدن هیچکدوم. بعد همه چایی اوردن خوردن باز تعارف نکردن. بعد چایی همه رفتن خونه شون بعد مامانبزرگم بهم گفت دخترم پاشو استکان هارو جمع. کن. یجوووووری بهم برخورد بزور اشکامو جمع کردم گفتم هرکی خورده خودش بلند شه جمع کنه😔