2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری بترسونمش ..دلم فقط میخواد بزنمش بس ک عصبانی شدم از اینکارش.. نمیدونم تو این شرایط چیکار کنم

تو این سن واقعا عادیه فقط ب این فکرمیکرده ک بره بازی کنه

من نیکام،یه قناد🤍🍰بطور حرفه ایی وارد حرفه دسر و کیک پزی شدم اگه خواستید میتونم کمکتون کنم😄 جدیدا علاقه مند شدم به پزشکی و الان یه کنکوری پر استرسم و منتظرم کنکورم با موفقیت تموم شه و حرفه ایی تر کارم رو شروع کنم 

چجوری بترسونمش ..دلم فقط میخواد بزنمش بس ک عصبانی شدم از اینکارش.. نمیدونم تو این شرایط چیکار کنم

بگو دزد میبرتت یکم شلوغش کن دیگه 

یا بگو سگ گازن میگیره 

میتونی فیلمو عکس گازگرفتگی سگم نشونش بدی😐ولی 

شاید بترسه کلا 

بعدشم شما خودت بیشتر تقصیر کاری وقتی درو قفل میکنی کلیدو بردار دیگه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بچه تو رفته جاریم برش گردونه؟؟ یکم گوشمالی بده بترسونه نره ۵ ساله خیلی کوچیکه

اره منو قسم داد نیا چون میرفتم احتمال زیاد جلو پسر عموها و دخترعموهاش میزدمش گفتم پس خودت بیارش میرف بیرون گف بزار بازی کنن 

❤❤🐥🐣

هیچی قهر کن باهاش همین

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

من اگه بودم خودم میرفتم دنبالش . نه اینکه بگم بقیه بیارنش.

چون باید بفهمه که هرکاری بخواد نباید انجام بده و بدون واکنش نمیمونه.

بعد هم اینکه حتما هم خودم هم پدرش باهاش حرف میزدیم؛ خطرات این کار رو بهش می‌گفتیم.

و می‌گفتیم اگه خودش کاری بدون اجازه انجام بده ما واکنش نشون میدیم (مثلا میریم دنبالش برمیگرده خونه) و اجازه نمیدیم بدون اجازه ما باشه. ولی وقتی که ما خودمون قول بدیم حتما انجام میشه و دیگه برخوردی هم وجود نداره

حالا ک رفته بزار اونجا باشه 

اما وقتی اومد اول اینکه دعواش کن 

دوم اینکه تا شب چند ساعتی باهاش سرد برخورد کن و قهر کن باهاش 

سومین مورد اصلا نزنش ک تاثیر عکس میزاره بیشتر لجبازی میکنع

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

فقط بترسونش ک تو کوچه ها دزد هسش سگ هسش چندتا فیلم نشونش بده ک بچه دزدی شده

نه 

برادر من الان ۹ سالشه از افغانی ها و ... میترسه 

با من هم نمیتونه جایی بیاد حتی توی خیابون 

هر بار بخوایم یه سوپری هم بریم باید کلی قبل و تو مسیر گریه کنه

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

واای نهههه ممکنه تا بزرگ هم بشه این استرس باهاش بمونه توروخدا نکنید

ن بابا بچه  باید بفهمه ک بیرون پر از خطره 

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده