2777
2789
عنوان

دوستم رفته تو این شرکتای هرمی همش میخواد به من کرم بفروشه

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 47 پست
وای امان از این هرمی های مغز خور بیست ساله دارن پولدار میشن و عالم و دنیا رو پولدار میکنن زن و مرد ه ...

وای دقیقا همینطوره 

بیشتر این ناراحتم کرد که دوستم پیش اون خانومه همش میخواستن منو فریب بدن، مثلا خانومه میگفت این کرمه عالیه دوستم میگفت ارههههه همه بردن ازم، یا دوستم میگفت اصلا وقت نمیخواد کهه کرگلا توی حرف هاشون دروغ و خیلی حس میکردم

اره دقیقا همین کارو میکنم ولی یکم الان حالت اجباری گرفته انگار ناراحته جذب نشدم میمواد کرم بفروشه به ...

رودرواسی نداره که بگو از من مشتری درنمیاد من نمیتونم اینقدر هزینه کنم الکی بگو قسط وام دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به چایی نیست اینا کلاًپررو و پیله هستنمن یه بار یه غلطی کردم به یکی از فامیلامون که محصولات پوستی می ...

وای😂😂😂😂😂 

اره دقیقا منم هر سال یکی هست اینجوری بهم گیر میده 

عروس حاله ام که تو نفیسه

دوست مامانم تو نفیسه 

این دوستمم تو لیا تیم 

پدر مارو دراوردن انقدر کرم میخوان بفروشن

به این راحتی قضیه تموم نمیشه ، کافیه کسی حتی یه نگاه به محصولات این شرکت های هرمی بندازه، دست از سرش ...

عزیزم منم گیرشون افتادم 

از دوستم یه باکس دستمال توالت خربدم و تمام 

بهش گفتم علاقه ندارم خرید اینجوری ولی لای جنسا که بهداشتی بود دستمال به دردم خورد خریدم

من فک میکردم این بادران و پنبه ریز و .... دیگه بساطش مال پنج سال پیشع دوستت از قافله عقبه😂

کمتر شده الان میدونی جاشون چی اومده وای این بیمه های عمر، پاسارگارد و فلان، یعنی دیونه میکنن ادمو به خاطر چندر غاز

محصولاتشون گررررون و بشدت بی کیفیت. نخر فقط پول چایی و بده خودتو راحت کن

اخه همین پول چاییم حرصم میگیره بدم 

با خودم میگم من که نمیخواستم برم بیرون اونا وقت منو گرفتن منو کشوندن کافه 

چرا باید پول بدم؟ 

همینجورن ب زور چیزی‌تحویلت میدن ولی کرم پودر ام ان دی خوب بود برا من😂

وای دقیقا همین جوری شدددد 

گفتن نفیس اشغاله کرماش خیلی بدن 

منم گفتم من ضد افتاب mnd رو استفاده میکنم عالیه 😂 بعد اینا حرصی شدن 

اخه ضد افتابشون هفتصد تومن بود 

ضد افتاب ام ان دی هم سیصد 

تازه حجم شما بیشتر بود

حتی مستقیما هم پولشو بخاد توام مثل خودش پررو جوابشو بده بگو خودت مهمونم کردی بیا خونمون یه سماور بهت ...

وای راست میگی تازه من ارزون ترین چیز منو رو انتخاب کردم بهش فشار نیاد

چقد خودشونو خار میکنن زندایی منم همین بود شوینده میفروخت داییم دعواش کرد گف آبرومو بردی انگار از گشن ...

من عروس خالم انقدر سماجت به خرج داد الان میگن ماهی ده میل در میاره حداقل 😁 ول نمیکرداااا سیریش

راس میگی منم یه رفیقی دارم والاهمش میگفت اخر رک گفتم من روتین پوستیم کلاچیزدیگست محصولاتت خوشم نمیاد ...

حرفت خیلی خوب بود اگه ببینم سیریش شد میگم 

بعد همش میخواستن منو نمک گیر کنن😐مثلا کرم میدادن میگفتن بزن منم خب نمیخوام چرا بزنم😂 منم گفتم رو پوستم کرم زدم نمیخوام قاطی شه

عزیزم من شرایط مالی شمارو نمیدونم قیمت کرم ها هم همینطورفکر کردم قیمت مناسبه

نه قیمتا بالا بود این دا از اون من خرید میکنم ولی نه اینکه بخوان سرم کلاه بزارن، به دوستمم خیلی صریح قبل از اینکه بریم کافه یبار گفتم ازت میخرم ولی فعلا فلان چیزو می خوام بخرم پول ندارم. 

خب انتظار دارم دوستم درکم کنه نه اینکه بعد اون دوباره بخواد منو جذب کنه 

چون منم دانشجوعم هزینه های ضروری تری دارم 

حرفت خیلی خوب بود اگه ببینم سیریش شد میگم بعد همش میخواستن منو نمک گیر کنن😐مثلا کرم میدادن میگفتن ب ...

کلاباهیچکس حتی نورچشمت تعارف نداشته باس دیروزم یه رفیقم زنگ زده اره اومدم سونو دوسه تومن میشع میزاری ازبیمت استفاده کنم منم دروغ نزدم خدابهترمیدونه والابرج سه شدیم هنوز بیممون و نریختن بعدشم خوشم نمیادکسی ازمدرکم استفاده کنه گفتم شرمنده اعتبارنداره بیمه نریختن...ازدیروز بلاکم کرد....کلاسعی کن توزندگیت رک باشی باادب و رک جواب بدی ک کلاطرف بیخیال بشه 

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍