2777
2789
عنوان

دوستم رفته تو این شرکتای هرمی همش میخواد به من کرم بفروشه

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 47 پست

کلا این مدل شرکتا یادشون دادن پیله بشن ب مشتری

اصن مشتریم نه ،یه نفر بیخبر از همه جا پیدا کنن مخشو بزارن تو فرغون 

مام اطرافمون داریم

بعد جالبه کرماشون اونطور ک تعریف میکنن نیس😐

دقیقا موقعیت شما را داشتم. دوستم همش میگفت بیا محصولات ما را بخر و بیا عضو شو و... خلاصه مخم را چندماه خورد. منم اونقدر مقاومت و کم محلی کردم که ول کرد. البته الان دیگه باهام قطع ارتباطه تقریبا. چون یه سری محصولات را هم به عنوان تبلیغ، رایگان بم داد ولی خیلی بیخود بود من نخریدم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی مستقیما هم پولشو بخاد توام مثل خودش پررو جوابشو بده بگو خودت مهمونم کردی بیا خونمون یه سماور بهت چایی بدم سیر شی بعدشم ن سمتش برو ن ازش چیزی بخر جز بدبختی هیچی نداره دیدیم خیلی پیله کرده بلاکش کن تمام

اوووووف چند تا از اینا ماهم داشتیم یادش میفتم موهای تنم سیخ میشهول نمیکردن مارو ک

چقد خودشونو خار میکنن 

زندایی منم همین بود شوینده میفروخت 

داییم دعواش کرد گف آبرومو بردی انگار از گشنگی می‌میریم 

انقد خار کرد خودشو 

الان جم کرده کلا خودشم پشیمونه

عزیزم فکر نمیکنی زوریه؟ خب پول منه دلم بخواد میخرم دلم بخواد نمیخرم من خودم میخواستم بخرم حمایت شه و ...

ضدافتاب سنتلا هفتصد بعد ایرانی اونم نتورکی بدون نظاره نهصد😑

چقد خودشونو خار میکنن زندایی منم همین بود شوینده میفروخت داییم دعواش کرد گف آبرومو بردی انگار از گشن ...

اره دقیقا

منم همش‌میگم چطوری انقدر میتونن پیله باشن؟کلاسی جایی میرن یاد میگیرن این حجم از ول نکن بودن رو😁

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
حالا یه کرم بخر به همجنسامون اینجوری کمک کنیمبا هرچیزی لازم داریم عوض مغازه از همجنسامون بخریمبه هم ...

چه ربطی داره. مثلاً من الان تا یک سال دیگه کرم نمی خوام، مگه زوره که بخرم.

نترس اینا اینقدر پررو هستن که هر کاری کنی بازم از رو نمی رن.

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

نرو.پول دستت اومد یه کرم بخر و تمام

اره دقیقا همین کارو میکنم ولی یکم الان حالت اجباری گرفته انگار ناراحته جذب نشدم میمواد کرم بفروشه بهم بجاش، که خب من الان نمیخوام کرم لخرم که

حالا یه کرم بخر به همجنسامون اینجوری کمک کنیمبا هرچیزی لازم داریم عوض مغازه از همجنسامون بخریمبه هم ...

به این راحتی قضیه تموم نمیشه ، کافیه کسی حتی یه نگاه به محصولات این شرکت های هرمی بندازه، دست از سرش برنمیدارن، مخصوصا اگه کسی تو رودربایستی باشه مجبوره تا زنده است از محصولات این شرکت بخره

راس میگی منم یه رفیقی دارم والاهمش میگفت اخر رک گفتم من روتین پوستیم کلاچیزدیگست محصولاتت خوشم نمیادانقدنگو...تواین دنیاتعارف داشته باشی روت سوارمیشن هرکی میخادباشه

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍