2777
2789
عنوان

گرسنگی شدید بعد از مریضی

37 بازدید | 7 پست

من دو هفته علایم سرماخوردگی داشتم حالا نمیدونم کرونا چیه خوب شدم فقط به شدت گرسنه میشم ضعف میکنه شکمم هی باید یه چیزی بخورم نمیدونم از مریضیم هست یا آنتی بیوتیک های قوی که خوردم نرو خدا بگید چیکار کنم؟! 

اره منم گاهی همینطور میشم انتی بیوتیک نخور دیگه با غذات نون بخور سیب زمینی اب پز یا تنوری درست کن بخ ...

آنتی بیوتیک یه هفته تموم شده ولی باز دلم ضعف میره خیلی میخورم والی انگار نه انگار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بعد این بیماری اینطوری شدم

خب بخاطر انتی بیوتیکه

بعد از یه مدت خوب میشی چون این مدتم نتونسی غذا بخوری ضعف کردی داروهاتم که قوی بوده واسه همینه

تا میاد از بدنت بره بیرون زمان میبره

میوه و ابمیوه زیاد بخور تا معدت جون بگیره

کپسول امپرازول ناشتا بخور بعد خودتو حسابی تقویت کن معدتم بخاطر داروها اسیدی شده ضعف داره 

دمنوش نعناع نبات بخور عالیه 

خب بخاطر انتی بیوتیکهبعد از یه مدت خوب میشی چون این مدتم نتونسی غذا بخوری ضعف کردی داروهاتم که قوی ب ...

اول فکر کردم ویروس به گوارشم زده ولی نه اسهال نه حالت تهوع هیچی خیلی هم خوب شکمم کار میکنه نمیدونم این ضعف و گرسنگی یهو چطور اومده 

اول فکر کردم ویروس به گوارشم زده ولی نه اسهال نه حالت تهوع هیچی خیلی هم خوب شکمم کار میکنه نمیدونم ا ...

نه نگران نباش اونجوری که میگی نیس.

دمنوش دارچین بِه اویشن زنجبیل بخور

دمنوش نعناع نبات

خرما بخور ضعفتو بگیره

ارده شیره و فرنی

میوه ابمیوه بخور موز بخور 

حسابی معدت ضعیف شده به خودت برس گرمیجات بخور 

عسل بخور

اگه اشتها نداری لیمو ترش بریز تو غذات اشتهاتو باز کنه