2777
2789

عموما همیشه تصور درستی راجب مادرشوهر وجودنداره البته آدما متفاوتن مجردا اگه اینو میبینید بدونید آدم خوبم هست 

من همیشه معتقدم آدمای خوب بچه های خوبی هم تربیت میکنن گاهی واقعا با دیدن شوهر تو دلم مادر شوهرمو تحسین میکنم 

* دوستان عزیز بد متوجه نشید و بگید به ما چه و فلان صرفا یه قدردانی بود که همیشه به خودش هم میگم الانم خواستم بگم به اینا که از ازدواج میترسن آدمای خوبم هست نگران نباشید

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

ممنون بابت تاپیک خوبتون و انرژی مثبتی که دادین.حتما شما هم انسان قدر شناسی هستین که قدر این خوبی رو ...

ممنونم عزیزم خوبی ها دو طرفس همیشه 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مادر شوهرم اینجوریه🏵🐣🌸🌺🌼🌹❤🏵🐣🌺💐✨

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

خوشبحالت مامان من دستشو تا آرنجم کرد تو عسل داد به خانواده پدریم ولی اونا گاز گرفتن

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

مادر شوهر منم خیلی خوبه

همیشه خداروشکر میکنم که اینقدر خوبه و عالی و خانومه

بعد دیشب تو تاپیک پربازدید مرگ مادر شوهر بیشتر کاربرا میگفتن خدا کنه مادر شوهر ماهم بمیره خدا کنه پدرشوهرم بمیره و...... خلاصه بگم همین شوهرایی که هرشب تو بغلشو...........نین قبل از شماها تو بغل مادر شوهرتون بزرگ شدن و رشد کردن

مرگ تو شد پایان نفس هام پسر عزیزم🖤

منم مادر شوهرم اینجوریه🏵🐣🌸🌺🌼🌹❤🏵🐣🌺💐✨

عریزم خداروشکر 😍💗

خوشبحالت مامان من دستشو تا آرنجم کرد تو عسل داد به خانواده پدریم ولی اونا گاز گرفتن

مادر منم اینطور همیشه خیلی بهشون احترام میذاشت ولی باز اونا زنموم رو بیشتر دوست داشتن که ذره ای احترام واسشون قاعل نبود رسما از خونش بیرونشون می‌کرد 

مادر شوهر منم خیلی خوبههمیشه خداروشکر میکنم که اینقدر خوبه و عالی و خانومه بعد دیشب تو تاپیک پربازدی ...

اینطور دعایی های خیلی غلط به نظرم مادر همسرم برای بچه هاش یه مادر هرچند ممکن من نظرم راجبش فرق کنه یا پدر شوهر یا هرچی اونا پدربزرگ و مادربزرگ بچه های منن در آینده 

اینطور دعایی های خیلی غلط به نظرم مادر همسرم برای بچه هاش یه مادر هرچند ممکن من نظرم راجبش فرق کنه ی ...

اره واقعا

حالا پدر  و مادر شوهرم اینقدر خوبن که نگو

اونوقت شوهر من...... ی آدم ناخلف و ناشی هس که نگو

اره واقعاحالا پدر و مادر شوهرم اینقدر خوبن که نگواونوقت شوهر من...... ی آدم ناخلف و ناشی هس که نگو

خدا اونم سر به راه کنه 

خدا اونم سر به راه کنه

متاسفانه دیگه سر به راه نمیشه😶

البته خداروشکر الان یه ساله دیگه بهتر شده و اذیت نمیکنه مش.........خیلی کم میخوره دور رفیقاشو خط کشیده دیگه دور ور این چیزای.... نمیره از روزی که دور رفیقاش خط کشیده زندگیمون مثل گل شده

فقط یه وقتایی مش................میخوره و سی..........گ میکشه

متاسفانه دیگه سر به راه نمیشه😶البته خداروشکر الان یه ساله دیگه بهتر شده و اذیت نمیکنه مش.........خی ...

شاید شد ایشالا سر به راه تر