تشویقشون میکنن میفرستنشون دنبال استعداد و درس و مشق و نبوغ تو ایران اتفاقا یکی از دلایلی که بچه رو شوهر میدن اینه میگن باهوشه بخاطر باهوش بودنش نزاشتی بچت دیپلم بگیره حتی شوهرش دادی میگن بیشتر از سنش میفهمه شوهرش میدن
اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستون نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه پرنده کوچک افتاده خونمون بعد چند روز نگهداری کردیم بعد از قضا مامانش پیدا شد دادیم برد بعد انقدر زدششش با نوکش که مثلا کجایی اینجا حیوانات هم عوض شدن😂فک کنم مشکل آب و هواس
اره ، کلا ملت ما دوسدارن سرویس دادن تو سن پایینو ، اینم بخاطر اینه که ملت شخمی داریم یکی یه کاری نکنه سریع اقوام و فامیل براش حرف درمیارن ولی من حرف هیییچ فامیلی برام مهم نبود الان ۵ _ ۶ ساله دارم تنها زندگی میکنم هیچکدومشونم ندیدم خانوادمم ندیدم بخاطر اینکه دوسداشتم جایی باشم ک ارامش دارم ن اینکه هی بگن شوهر کن شوهر کن ، الان زندگی خوبی دارم برامم مهم نیست بقیه چی میگن
مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند
ندیدم همچین چیزی رو که بگن دخترمون باهوشه میخوایم شوهرش بدیم کدوم شهر ایران هستین شما مگه ؟
میگم استدلال میارن که چرا بچه زود شوهر دادن میگن بچمون بیشتر از سنش میفهمید باهوش بود
اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستون نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇
مال خیلی وقت پیشه احتمالا. یا یه سری جاهای خاص وگرنه ندیدم تا حالا
لیست استانها برای ازدواج زیر ۱۵ سال دیدید
زنجان اول بود