2777
2789
عنوان

بابام مجبورم کرد ضامن عموم بشم

329 بازدید | 19 پست

سلام دوستان پدر من همیشه زندگی شو فدای برادر هاش کرده همیشه در حق ما کوتاهی کرده بخاطر اونا چند سال قبل یه مغازه داشتیم نصف شو همینجوری زد به اسم عموم اونام که برای اون مغازه زحمت نکشیده بود هر چی کار کرد گذاشت جیبش خرج کرد و جنس نیورد و مغازه ورشکست شد و ما به تنهایی ضرر و دادیم خلاصه که تا بوده همین بوده الان مشکلم اینه من چند ماهه فرهنگیان قبول شدم حقوق میگیرم بابام مجبورم کرده ضامن عموم بشم 🥺 هر چی مخالفت کردم فایده نداشت خیلی دیکتاتوره عموم بد حسابه به زمین و زمان بدهکاره اون وقت من که یه دختر دانشجوعم مجبورم می‌کنه ضامن اون بشم تو خونمون دعواست مخالفتم فایده نداره از غصه معده درد گرفتم 

من این همه درس خوندم که از زیر منت راحت بشم الان ارامشم ندارم 

دعوانکن سیاست ذاشته باش بگوطبق قانون به دانشجوهانامه نمیدن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بگو نمیتونم 

بهونه بیار 

هنوزم دیر نشده، بگو تعهد حسابداری ندادن 

چمیدونم یه چیزی بگو 

منم امسال بابام گفت ضامن عموم شو گفتم نمیتونم  خودت ضامن شو

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول که بهتره قاطعانه بگی ضامن نمیشم 

ولی اگه زورت نمی‌رسه یه دسته چک میگیری فقط یه دونشو چک‌میکشی حساب رو‌پر نمیکنی تا برگشت بخوره اونوقت هیچ جا ضمانتت رو قبول نمیکنن ، تاکید میکنم اگر فکر می‌کنی همون دسته چک برات دردسر میشه همونم نگیر 

خودشون تو کار وامن میدونن که میدن رفتن استعلام گرفتن

برواداره هماهنگ گن  سخت نیست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

هنوز نه شنبه میبرن بانک

از من به تو نصیحت ضامن کسی شو که اینقدر برات عزیز باشه که اگه خواستی قسطاشو خودت بدی بهت فشار نیاد 

تا شنبه هم به نظرم برو از بانک بپرس بالاخره اونا یه راه قانونی بلدن بهت یاد بدن

بگو هنوز دانشجوام رسمی نیستم ازمایشیم چمیدونم خودمم دانشجو معلمم یا پیدا کن نوشته استخدام آزمایشی خودت رو راحت کن 

نذار همین چندرغازی هم که میگیری بره برای ضمانت اینجور آدمی 

از الان حق خودت رو بگیر 

ناسلامتی معلمی رو پای خودت وایسا خودت تصمیم بگیر واسه خودت 

چه بد ناپدری منم دقیقا همین طوریه،یه مشت آدم بی فکر هستن که فقط بقیه را میندازن تو زحمت،یعنی این آقا اگر از ما پول قرض بگیره یا در و همسایه ها دیگه پس نمیده ولی وای اگر از برادراش یا فامیل های خودش بگیره مارا میفروشه تا پول اونا را زودتر از موعد پس بده،اگرم پول قرض بده بهشون دیگه نمیگره،نکته جالب توجه اینه که ایشون خودش بدبخت عالمه یعنی پول نون شبشم نداره ولی همش در حال ادعا کردن و زر مفت زدنه،زندگیشون به خاطر کارا و رفتارش همش جهنمه