2777
2789
عنوان

از شوهرم متنفرم

431 بازدید | 26 پست

داستانش طوِنیه

ولی اختلال روانی داره

از چشمم افتاده

تو فقر وتنگ دستی وفشار روانی روزگار گذروندم

الان اوضاع مالی یک مقدار کمی بهتر شده

ولی از چشمم افتاده

عمرم کنارش هدر رفت

همش یا داشتم ترکش میدادم از مواد

یا پیش روانپزشکا بودم

هیچ احترام وعزتی ندارم

انگار دوس پسرمه،ازدواجمون سنتی بوده ولی انگار من بااین نمک نشناس تو خیابون زیر پلا آشنا شدم

میخوام برم البته چاره ی دیگه ام ندارم

خانوادشم از خودش روانی ترن

سر سوزنی حمایت نداره

خانوادشم بجای این که درک کنن بدتر سواستفاده میکنن

شغل ندارم

پولم ندارم

جاییم تا وقتی تو این زندگی باشم نمیتونم کار کنم چون نه خودش نه خانوادش نمیزارن.

رفتم کار کنم ولی کارفرما رو ترسوندن که منو بیرون کنه

کلا دست وپامو میبندن که نتونم پیشرفت کنم جیره خور اینا باشم اینام ه جور دلشون میخواد تا کنن

به نظرتون چیکار کنم.؟

اگه بچه نداری جدا شو و زندگیتو از نو بساز 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه داری یا نه این مهمه

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

طلاق بگیر برو خونه بابات کار کن 

بعد مستقل شو .

اگه پدر مادرت در قید حیات نیستن .

من باشم فرار میکنم میرم یه شهر دیگه حاضرم تو خوابگاه زندگی کنم ولی با همچین مردی نباشم .

منم شوهرم اجازه نمیده واسه کسی کار کنم خودش کاسبه و بهم میگه تو هم رییسه خودت باش نه برده ی کارفرما ، ولی اجازه ی کار ازاد یا دولتی رو بهم میده . که دولتی قبول نمیشم و فقط ازاد میمونه .

اما فعلا تو ازاد درامدم خیلیییی کمه . فعلا صبر میکنم تا کمکم کارم بگیره و درامدم زیاد بشه .

اگه بخواد وقتی درامدم زیاد شد منو از کار منع کنه میزنم تو دهنش .

اگه باز بخواد زور بگه ولش میکنم من اعصابم نمیکشه 

باردار نشو ازش ادم موادی هیچوقت بطور کامل ترکذنمیکنه

یک دونه بچه دارم

یعنی اون موقع ها خوانوادش بهش یاد میدادن دست وپاشو ببند بچه دار بشه نمیتونه بره

الانم نگرانم جداشم نکنه بچم بیفته دست اون روانی ها اونا به خودشونم رحم ندارن

ظاهرا هم خودشونو آدم خوبه نشون میدن

بچه داری یا نه این مهمه

یک دونه بچه دارم

یعنی اون موقع ها خوانوادش بهش یاد میدادن دست وپاشو ببند بچه دار بشه نمیتونه بره

الانم نگرانم جداشم نکنه بچم بیفته دست اون روانی ها اونا به خودشونم رحم ندارن

ظاهرا هم خودشونو آدم خوبه نشون میدن

یک دونه بچه دارمیعنی اون موقع ها خوانوادش بهش یاد میدادن دست وپاشو ببند بچه دار بشه نمیتونه برهالانم ...

ببین اینجا تو نی نی سایت  پر از دختر های کم سن هست اگر دقت کنی کل روز ببین همش دارن درمورد امتحان و مدرسه حرف میزنن اگر میخوای مشاوره بگیری با یه مشاور صحبت کن اینجا همه تا حرف بزنی میگن طلاق...

ولی بنظر من شما بچه داری و مطمعنن بچتو ازت میگیرن بچت میشه یکی مثل پدرش یا خانواده پدریش اگر همسرت ترک کرده میتونی بری شاغل بشی تا یکم آروم بشی مثلا بری تو آرایشگاه کار کنی بری مغازه بیرون خودت مغازه بزنی یا کار کنی تو خونه نباش 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

یک دونه بچه دارمیعنی اون موقع ها خوانوادش بهش یاد میدادن دست وپاشو ببند بچه دار بشه نمیتونه برهالانم ...

وای همین مادر شدن واقعا سخته برای یک زن 😥 تمومه دل و جونت پیش اون بچه ست 😥

بچه ت چند سالشه؟

ببین اگه بالای هفت ساله باهاش حرف بزن بهش بگو مجبوری بری و وقتی قوی شدی دوباره برمیگردی پیشش و اونو از بابا پس میگیری.

ولی اگه کوچیکتر از هفت ساله صبر کن تا یه کم بزرگتر بشه 😥

ببین اینجا تو نی نی سایت پر از دختر های کم سن هست اگر دقت کنی کل روز ببین همش دارن درمورد امتحان و ...

این که شما هیچ عزت نفسی ندارید تو این لجنزار باقی بمونید و طلاق نگیرید بسوزید و بسازید به خودتون مربوطه. هرکسی داره راه نجات بهش میده میشه کم سن و سال؟؟؟ داره میگه نمیزارن کار کنه هرجا میره بدشو میگن تا اخراجش کنن. این زندگی درست بشوعه؟؟

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...