2777
2789

محترمانه کلی از خانواده ام ایراد گرفت و سر پول باهام بحث کرد و آخرش بهم گفت از اینکه باهات ازدواج ‌کردم پشیمون شدم

خیلی قلبم شکست که چطور اینقدر منو تحقیر کرد و آخرش بهم گفت پشیمونم

نمی تونم ببخشمش 

حتی عذرخواهی درست حسابی نکرد یه متن نوشت و با منت یه ببخشید گفت و بیشتر خودش رو توجیه کرد 

عمیقا از دستش ناراحتم. حتی نیومد دم خونه مون منو ببینه و از دلم در بیاره

اصلا دلم نمی خواد ببینمش و خیلی سرد جوابش رو میدم  

منم محترمانه جوابش رو دادم

چه جوری فراموش کنم و کنار بیام آخه همش ۴ ماهه باهم ازدواج کردیم

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازخوبه گفته ببخشید

شوهرمن بدتره دعاکنین اخلاقش درست بشه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

مشاوره رفتید؟ 

ولی همینکه راجع به ناراحتی هاتون میتونین باهم گفتگو کنین خودش مرحله ی خوبیه 

یعنی هنوز رابطه تون براتون مهمه 

سکوت ِ از سر استیصال خیلی بدتر از گفتگو کردنه 

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎

باهاش برخورد جدی کن

اگه ساکت شی باز تکرار می‌کنه

باهاش سرد شو محترمانه جواب بده و لی سرد بگو باید جبران کنی بعدشم بگی بیاد حضوری عذرخواهی کنه و نشون بده واقعا پشیمونه و تکرار نکنه 

بگو کارت دعوت نفرستاده بودم بیای منو بگیری

به من می‌گفت دهاتی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋❄️ 

ببخشید ولی من بودم دیگه باهاش حرف نمی زوم تا به غلط کردن بیوفته من دوماهه ازدواج کردم همسرم از گل نا ...

بزارعزیزم بیشتربگذره بعدنظر بده

آرزومیکنم تاآخرش همینجوری بمونه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!