2777
2789
عنوان

به نظرتون طبیعیه که پسربچه

296 بازدید | 32 پست

۱۱سالشه دستس تو باشگاه زمین خورده در رفته بردیم گچ گرفتن میگه مامان نمیدونم چرا بابتش خوشحالم احساس قدرت میکنم طبیعیه این احساسش

واینکه پسرکوچیکم ۶سالشه هی دستشو میکوبه اینطرف اونطرف که مثل داداشش بشه اونو چکار کنم؟

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین اینجا سوال درمورد بچه واقعا خوب نیست حتما از مشاور کودک بپرس تا جدی برسی بشه

چون اینجا همه تجربه خودشون و میگن و علمی نیست 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

عزیزم احساس گنگ بودن داره😂🤌

ما بچه بودیم هرچی مریضی بیشتر داشتیم گنگ تر بودیم

یادمه یکی میگفت آرزومه یه بار تو مدرسه غش کنم😂

ديوانه‌تر از خويش كسى مى‌جستم،دستم بگرفتند و به دستم دادند🙌✨️

پسر کوچیکه فقط 😂

خیلی شیطونه از ظهر ده بار زمین خودده فقط😔😔😔

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
عزیزم احساس گنگ بودن داره😂🤌ما بچه بودیم هرچی مریضی بیشتر داشتیم گنگ تر بودیمیادمه یکی میگفت آرزومه ...

چه جالب😄

منم بچگیم دوست داشتم دستم بشکنه برم مدرسه حس خفن بودن بگیرم

اره اینم دقیقا میگه حیف تعطیل شدم دوستای مدرسم نمیبینن😄

یادمه ی دختری داشتیم کلاس سوم دبستان

میگفت من ارزومه آسم داشته باشم🤣

چون خیلی باکلاسه فک کن نشستی یهو نفست میگیره

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

با بزرگه جدا صحبت کن و بگو که درسته این نشونه این هست که بزرگ شدی و باشگاه میری اما نشونه بی توجهی هم هست و اینکه بلد نبودی مراقب خودت باشی....به کوچیکه هم جدا بگو اصلا دلم نمیخواد مثل برادرت بی توجه باشی تو همیشه حواست به خودت هست و بلدی از خودت محافظت کنی  و از این جور حرف ها...خدا حفظشون کنه