2777
2789
عنوان

به نظرتون طبیعیه که پسربچه

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 32 پست
یادمه ی دختری داشتیم کلاس سوم دبستانمیگفت من ارزومه آسم داشته باشم🤣چون خیلی باکلاسه فک کن نشستی یهو ...

من دلم میخواست عینک بزنم الکی همش میرفتم دفتر به مربی بهداشت میگفتم چیزارو خوب نمیبینم تا به مامانم نامه بده اونم ببره برام بخره ولی هزارتا نامه داد مامانم هیچ کاری نکرد

من دلم میخواست عینک بزنم الکی همش میرفتم دفتر به مربی بهداشت میگفتم چیزارو خوب نمیبینم تا به مامانم ...

برادر نامزد منم😂

اونروز مامانش میگفت اینقد اینکارو کرد ک دیگه باور نمیکردیم حرفاشو

گفت ی روز دیگه گریه میکرد میگفت بخدا نمیبینم 

بردیمش دکتر فهمیدیم واقعا چشماش ضعیفه😂

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر نامزد منم😂اونروز مامانش میگفت اینقد اینکارو کرد ک دیگه باور نمیکردیم حرفاشوگفت ی روز دیگه گری ...

مال من ضعیف نبود فقط عشق عینک داشتم این درحالی بود که انگشتهای پام از کفش بیرون زده بود نمیدونم چرا اون مدقع فکر میکردم ممکنه برام عینک بخرن