2777
2789
عنوان

به نظرتون طبیعیه که پسربچه

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 32 پست
من بچه بودم الکی دست خودمو با این کش ها میبستم که بگم خفنم

خفنننننن😄😄

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط کوچیکه تا بلایی سر دستش نیاورده یه باند کشی براش ببند

آر۶ فردا میگیرم براش بدجور خودشو میکوبه به درو دیوار😄

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
یادمه ی دختری داشتیم کلاس سوم دبستانمیگفت من ارزومه آسم داشته باشم🤣چون خیلی باکلاسه فک کن نشستی یهو ...

وای وای منم خیلی دوست داشتم آسم داشته باشم😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ديوانه‌تر از خويش كسى مى‌جستم،دستم بگرفتند و به دستم دادند🙌✨️

بچه های من میرن آزمایش اون چسب رو چند روز نگه میدارن آخر قایمکی درمیارم 😂

وااای پس همشون همینجورن😄😄

وای وای منم خیلی دوست داشتم آسم داشته باشم😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

چرا آسم😄

با بزرگه جدا صحبت کن و بگو که درسته این نشونه این هست که بزرگ شدی و باشگاه میری اما نشونه بی توجهی ه ...

ممنون از راهنماییت مرسی عزیزم❤️🙏

اینکه من خندم میاد به کار این دوتا وروجک که گفتی طبیعیه ؟؟؟خدا برات نگهشون داره

اره خودمم خندم میگیره ،ممنون عزیزم❤️🙏

چرا آسم😄

نمیدونم خوشم میومد ،دیده بودم از این اسپری ها توی دهنشون میزنن ، مخصوصا تو فیلم ها اکثر پولدارها آسم داشتن🤦🏻‍♀️😂

یادمه وقتی بازی میکردیم با دختر داییم اون میگرن داشت من آسم و دیسک کمر😂🤦🏻‍♀️

ديوانه‌تر از خويش كسى مى‌جستم،دستم بگرفتند و به دستم دادند🙌✨️

خلاصه که الان بچه ات احساس گنگستر بودن داره

جنگی بیمه ، یلی بیمه😄

نمیدونم خوشم میومد ،دیده بودم از این اسپری ها توی دهنشون میزنن ، مخصوصا تو فیلم ها اکثر پولدارها آسم ...

ای جانم چه با مزه❤️😄

من بچه بودم همیشه از ازن کشا داشتم دستمو میبستم ارزومم بود که دستم بشکنه با‌دوستم دعا میکردیم که دس ...

ای جانم خب پس طبیعیه خیالم راحت شد گفتم از این اختلالات روانی اینا نباشه خدا نکرده