2777
2789
عنوان

ازته دل گریه کردم

899 بازدید | 53 پست

خدا نیس، اگه بود جواب ظلمایی که بهم میشد میداد. الان پروف اینستای اشغالی که با شوهر اشغالم دوسته رونگاه میکردم. بخدا من از زنه قشنگترم 💔سه تا بچه داره. شوهرداره. پیج شوهرشم پیداکردم

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا هست عزیزم فقط صبرش زیاده ما بنده ها هم کم تجمل، یکیو میشناسم بخاطر خیانت شوهرش طلاق گرفت چند روز پیش فهمیده اونی که با شوهرش بوده مریضه و زمینگیر شده 

انشالله خدا تقاص میگیره و دلت آروم میشه 

یه مرد وقتی پولدار میشه فکر میکنه به زنان زیادی احتیاج داره ولی یه زن وقتی پولدار میشه فکر میکنه به هیچ مردی احتیاج نداره 💪درود بر زنان قدرتمند

شوهرم رمز گوشیشو قایم کرده. نمیتونم ازچتاشون شات بگیرم. به شوهرش بگم مدرک میخاد خب

بگو اینجوربه بگو خودت زنتو تحت نظر بگیر مدرکو میبینی .

بعدم پرینت تماسا و پیامارو میشه گرفت و تو دادگاهم ثابتش کرد

خدا هست عزیزم فقط صبرش زیاده ما بنده ها هم کم تجمل، یکیو میشناسم بخاطر خیانت شوهرش طلاق گرفت چند روز ...

اخه چقدر تحمل کنم. میدونی من بدترازایناشم دیدم اخه مگه من چندسالمه چقدرتوان دارم

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...