2777
2789
عنوان

ازته دل گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 53 پست
خوب به شوهرش بگو چرا ساکتی جارر بزن

شوهره زنشو طلاق میده، اینم باخیال راحت میاد  سر زندگی اسی

میشه زن شوهر اسی

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی نامحسوس بهش پیام بده 

بگو ابرو برات نمیزارم ، تندتند بترسونش

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

درامد داری؟ میدونی من22سالمه میگم تا کی باید تحمل کنم. ولی ازیه طرفم کسی پشتم نیس جدابشم.

اگر بچه نداری

جدا شو ،حتمن جداشو 

تو سنی نداری، فرصت هس ک مستقل بشی ،میتونی گلیمتو از اب بکشی بیرون

شوهرم رمز گوشیشو قایم کرده. نمیتونم ازچتاشون شات بگیرم. به شوهرش بگم مدرک میخاد خب

تو بهش بکو. بکو مدرک میخوای زنتو تعقیب کن. پرینت تماساشو بگیر.. گوشیشو هک کن. میفهمی چیه به چیع 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

منم یه بچه 4ساله دارم. بخاطر یچم نمیتونم جدابشم، چون نه کسی رو ندارم پشتمون باشه. حداقل اگه درامد دا ...

پس الان ب روش نیار،  حتمن برو سرکار

شوهره زنشو طلاق میده، اینم باخیال راحت میاد سر زندگی اسیمیشه زن شوهر اسی

نه اتفاقا اینطور دریده هایی شوهراشون طلاقشون نمیدن 

اون اگر آدم طلاق دادن زن خرابش بود که روزگارش این نبود

با سه تا بچه زنیکه دنبال نر دیگه بگرده ....

اینا میمونن 

بعضی مردا هم اینطوری بدبخت و حیرونن دیگه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

منم یه بچه 4ساله دارم. بخاطر یچم نمیتونم جدابشم، چون نه کسی رو ندارم پشتمون باشه. حداقل اگه درامد دا ...

وقتی میگیم ازدواج تو سن کم نکنید 

میخوان تو این سایت تیکه تیکه مون بکنن

یا وقتی میگیم یه منبع درآمد مستقل داشته باشید از خودتون

برای همیناست دیگه

دختر ۲۲ ساله بچه ۴ ساله داره 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نه اتفاقا اینطور دریده هایی شوهراشون طلاقشون نمیدن اون اگر آدم طلاق دادن زن خرابش بود که روزگارش این ...

خدا لعنتشون کنه

خدا ریشه اشونو خشک کنه ک اشوب میشن وسط زندگی یه زن ده

نه اتفاقا اینطور دریده هایی شوهراشون طلاقشون نمیدن اون اگر آدم طلاق دادن زن خرابش بود که روزگارش این ...

این هرره ها فقط واسه پول تیغیدن میان، ایشالا هناق بشه تو گلوی بچش

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...