2777
2789

من کراشمو یه مدت با یه پیجی فالو داشتم، منتها عکس پروفایل خودم رو پیج نبود و تعداد کسایی که فالوم می کردن کم بود.

دو بار ریکوئستمو قبول کرد. پست هاشو دو سه روز بعد لایک کردم، منو از پیجش انداخت بیرون😑😳 یه بار دیگه ام نمیدونم چرا اما بازم حذف زد منو..

با پیج بابام و دوستم پروفایلشو چک کردم نمی دونم از کجا متوجه شد زد هر دو شونم بلاک کرد!

کلا ۳۲۰ تا فالوور داره و همشونم پسرن، غریبه تو پیجش نگه نمی داره

نمیدونم از کجا هم می فهمه کی پروفالشو نگاه کرده که می زنه بلاک می کنه. تا به حال با ۴ تا پیج مختلف پروفایلشو نگاه کردم همه رو بلاک کرده😑😑

یعنی چییییی؟

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

شناختت شاید

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا آخه اگه پروفایل نگاه کنی نمیفهمه

این چطوری فهمیده؟

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

پیجش پرایوته فقط با چک پروفایل میفهمه؟؟

اره پرایوته فقط پروفایلشو نگاه می کنم (اونم با پیج های غریبه) می فهمه بلاک می کنه😑😑

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

میگن اینستا یه قابلیتی داره بلد باشی میفهمی کی چک میکنه پیجت و حتی پستات اونم فهمیده احتمالا تویی

نه منو نمی شناسه اما پیج های غریبه رو کلا بلاک می کنه اسکول😑😂

شناختت شاید

نه بابااا با پیج های مختلف می رم، پیج بابام، دوستم، زن عموم و عموم😂😂 اصلا منو نمیشناسه من عین اسکولا روش کراشم

میگن اینستا یه قابلیتی داره بلد باشی میفهمی کی چک میکنه پیجت و حتی پستات اونم فهمیده احتمالا تویی

پس چرا من متوجه نمیشم؟

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

وا آخه اگه پروفایل نگاه کنی نمیفهمهاین چطوری فهمیده؟

فهمیده دیگه:)

وای دارم میترسم😂

از چییی؟😂