2777
2789

من عموم فهمید رابطه رو اجباری تموم کردم همه پیشم بودم مامان مامانبزرگ عمو... زنگ زد جواب دادم گفتم دیگه زن نزن بهم برو رفیقش گوشیو گرفت گفت نه نگو فلان گفتم برین فراموشم کنه رفیقش گفت باشه و قطع کرد

این کلا رفت نه زنگ نه پیام ن گفت میکشنت نه گفت ...

هیچی هیچیییی انگار من از اول نبودم

من این پیامو بهش دادم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی از اینکه انقد واضح توضیح میدی

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

اون سین زد و پاک کرد نمیدونم خوند یا نه

امروز دیدمش رفیقامون باهم رلن یعنی رفیق مشترک داریم حتی اونا مارو اشنا کرده بودن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

امروز دیدمش گفتم بگین بیاد اینجا 

اومد گفتم با عموم حرف زدی گفت نه گفتم زنگ پیام گفت نه

خیلی سرد خیلیییی سرد طوری که رفیقش گفت این چه طرز حرف زدنه با دختر

کامل نگفتم؟

من نفهمیدم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️💔

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

فردا دانشگاهه بازم

میخوام برم بگم مگه نگفتی بفهمن میام کتکشم میخورم نمیزارن اب تو دلت تگون بخوره

نگفتی مگه انتخابمی

نگفتی مگه خودت مگه خودت منو به همه نشون ندادی نگفتی قراره نامزد کنیم مگه به خانوادت به دختر عمو پسر عمو پسردایی خاله ووو نگفتی انتخابم این دختره تا ابد

چطور شد کشیدی عقب 

چرا نیستی نمیبینمت تو زندگیم

بنظرتون برم بگم یا نه؟

اروم نمیگیرم از وقتی کات کردیم دلم اشوبه هر شب میمیرم و زنده میشم

میفهمم چی میگی ولی متوجه نمیشم

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

میفهمم چی میگی ولی متوجه نمیشم

ما رل بودیم کات کردیم 

عموم مارو با هم دیدع بود مجبورم کردم با پسره کات کنم و ادامه ماجرا روفتم

من نفهمیدم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️💔

پیام بالایی گفتم چیشده جریان