2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

87 ساله سراغ دارم هیچی جز زانو درد نداره

پدر بزرگ منم ۹۶ سالشه جدیدا فقط یه مقدار فراموشی گرفته 

نه فشار نه قند نه چربی هیچی 

چون شبها شام نمی‌خورد ،کلا زیاد غذا نمیخوره ،ورزش می‌کنه و تا ۹۰ سالگی سر کار می‌رفت و حتی رانندگی میکرد

فقط میتونم پیشنهاد بدم مرتب و مثل یک کار واجب ورزش رو بذارید تو برنامه زندگیتون

من تو باشگاه بهم ثابت شد خانم هایی که ورزش می‌کنن تو سنین بالاتر خییلی فرق دارن با بقیه هم سالاشون و  جسمی و روحی سرحال تر هستن

تقویت عضلات از ستون فقرات و استخوان ها هم حمایت می‌کنه 

😁منم ۲۱ سالمه و علاوه بر دو تا دیسک و آرتروز گردن و میگرن،روماتیسم مفصلی هم دارم

به نظرم فکر اینکه که تو این سن خوبه و کی بیماره رو نکن بخوایم حساب کنیم همیشه یکی با شرایط بدتر از ما وجود داره

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

عموم ۹۵ سالشه فقط یکم شنواییش ضعیفه ...براش عصا خریده بودن پرت کرده بود گفته بود خیلی بهم بر خورده فکر کردن من پیرم😆

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

منم دیسک و گودی کمر 

بعد خیلی هم دوست دارم برم باشگاه 

ولی تنبلم هستم توی بیرون رفتن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

فقط میتونم پیشنهاد بدم مرتب و مثل یک کار واجب ورزش رو بذارید تو برنامه زندگیتونمن تو باشگاه بهم ثابت ...

یعنی من با دیسک گردن و آرتروز گردن می تونم برم باشگاه حرکات اصلاحی؟

یعنی من با دیسک گردن و آرتروز گردن می تونم برم باشگاه حرکات اصلاحی؟

آره

خیلی از حزکات حتی مخصوص دیسک گردنن

اگر میترسی از ورزشای سبک مثل شنا شروع کن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !