2777
2789

چطور انقد راحت قضاوت میکنید؟ 

من اصولا پست نمیذارم تو تاپیکا ولی چطورررر انقد راحت یکیو قضاوت میکنید؟؟؟ قصد اون اقا معلوم بوده درست ولی استارتر که قصد بدی نداشته گفته یا حالا راست میگه داداشش میره سرکار یا الکیه نهایت بلاکش میکنه 

بابت شوهرشم الان میگفت خیلی بدش اومده گرفتتم مثه سگ منو زده خوب میشد؟

لابد ب زنش اعتماد داره دلیل بر بی غیریتی یارو نیست😐

خلاصه بگم خیلی راحت قضاوت کردید حتما یه همچین موردیو از سر میگذرونید

آخه عزیزم من که اصلا نظر ندادم تو تاپیک ش اما مدل حرف زدن خودش عجیب بود می‌گفت خوب آخه من خوشگل و جذابم طرف نظر. پیدا کرد بعد هم خوب چرا تک زنگ زد شماره رو می‌گرفت میداد به برادرش یا شماره برادرش و میداد . با اینکه طرف پیشنهاد داد می‌گفت آدم بدی نیست بی لول نیست . 

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه عزیزم من که اصلا نظر ندادم تو تاپیک ش اما مدل حرف زدن خودش عجیب بود می‌گفت خوب آخه من خوشگل و جذ ...

تو خونه خواهر بزرگترم تموم این جور کارا رو دوششه چیزی باشه میگم اون زنگ بزنه 

سیستم هر خانوادی اینطوریه 

مثلا اگه این شماره رو من میدادم ب داداش کوچیکم ک زنگ بزن کارتو جور کنه اصلا نمیتونه حرف بزنه 

خودشم میدونست طرف میخواد ارتباط برقرار کنه میگفت من خوشگل و جذابم و فلان..‌ به نظر برادرشم راضی نباش ...

اگه از صدرصد حرفاتون مطمئنید  همینطوره  که شما میگید پس حق با شماست

تو خونه خواهر بزرگترم تموم این جور کارا رو دوششه چیزی باشه میگم اون زنگ بزنه سیستم هر خانوادی اینطور ...

آخه عزیزم مردی که میخواد بره مصاحبه و سرکار باید با کارفرما خودش حرف بزنه دیگه 

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

اگه از صدرصد حرفاتون مطمئنید همینطوره که شما میگید پس حق با شماست

من از حرفهای خودش گفتم حالا نمیدونمم شاید هم منظور نداشت و واقعا مدلشه اما هر چی بچه ها میگفتن قانع نمیشد که طرف آدم عوضی بوده 

من از حرفهای خودش گفتم حالا نمیدونمم شاید هم منظور نداشت و واقعا مدلشه اما هر چی بچه ها میگفتن قانع ...

من اینو میگم ک کاش قضاوت نمیکردن تا یارو تاپیک میزنه هرچی به مغزشون میرسه تایپ میکنن دیگ نمیگن شااااااااید یه درصد اشتباه کنن و کارما بزنه 

من خودم تجربه کردم کارما زدم خیلی بدم زده واسه همین ترسیدم از قضاوت کردن و دیگ بعد اون ماجرا لال شدم کسیو قضاوت کنم

ببین این که حالا چهار تا حرف زد که باعث شد چیزی بگن اون تاپیک پر بازدید واقعا مادره کاری نکرد اومد در مورد پسرش تعریف کرد همه قضاوت که تربیت بلد نیستی و من اینجوری تربیت میکنم و  یعنی کاربر بیچاره چقدر مودب صبور اومد درد و دل و تجربه تلخ و گفت چهار نفر همدردی کنن یا تجربه مشابه بگن 

ببین این که حالا چهار تا حرف زد که باعث شد چیزی بگن اون تاپیک پر بازدید واقعا مادره کاری نکرد اومد د ...

اره بخدا اصلا خیلییییی عجیب و بی ترس تایپ میکنن بعد ادعای فرهنگ و عقلشونم میشه🤧

اگه از صدرصد حرفاتون مطمئنید همینطوره که شما میگید پس حق با شماست

چرا اینجوری حرف میزنی مثلا چی شده الان تیکه میندازی علامه دهر معصوم ساختی از خودت

با هر نیتی باید خانوما یاد بگیرن مرد هول و جوری آدم حساب نکنن که اجازه چنین واکنشی نداشته باشه وگرنه هیچکس با چنتا دونه جمله کسی و قضاوت نمیکنه اینجا... تاپیک زده تو جای عمومی کاربرا هم گفتن رفتارش اشتباهه... آدم خودش یا داداشش از گشنگی‌ام بمیره نباید تن به ارتباط هر چند کوچیک با همچین آدمی بده