قرار بود با مامان و بابام بریم مشهد من در حال جداییم بچم 9 ماهشه حالا میگن خواهرمو هم میخوان ببرن اونام دو نفرن من فکرشو میکنم خیلی اذیت میشم میخوام بگم من کلا نمیرم
تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست جبران تموم بیانصافیا جبران تموم شکستنا بعضی آدما خوده معجزن انگار میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزهی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨⚕️
"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمدهاند...""ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"
مسیرش سخته ولی امام رضا گره گشا ست قسمت هرکس نمیشه بره پابوسش برو بگو امام رضا میوه دلمو آوردم بسپارمش خودشو ایندشو به خودت بیمه ش کن آقا جان برو زیارت امام رضا سرنوشت ادمو عوض میکنه پشت نکن به ضامن آهو برو خدا کمک میکنه