2777
2789

تلاشی نکردی؟

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۴سالمه این حسو دارم دنبال کار میگردم شغل و درآمد معمولی هست زیاده ولی همسرم هی میگه نه منتظر وایسا کار خوب و  دولتی گیر بیاد ولی من با منتظر موندن فکر میکنم دارم از زندگی عقب میمونم و الکی وقتم حدر میره

خوبه باز یه شوهر داری که خرج خورد و خوراک و اجاره تو بده،تو این وضعیت ایران دیگه مسافرت و تفریح برای پنج درصد جامعه امکان پذیره، بقیه همین که از گشنگی تلف نشن جای شکر داره

نه دوتا بچه هم دارم شهر غریب

ای بابا خیلی سخته هرکی باشه اینجوری افسردگی میگیره🥹

من حالا یه پیجی دارم یکم درآمد دارم ازش ولی خب باز دوس دارم بیرونم کار کنم خیلی وقتا احساس میکنم آدم بدرد نخوری هستم و وقتم بیخودی داره میگذره همش اینستا نی نی سایت اشپزی خونه تمیز کردن 

ای بابا خیلی سخته هرکی باشه اینجوری افسردگی میگیره🥹من حالا یه پیجی دارم یکم درآمد دارم ازش ولی خب ب ...

بهتره رو عزت نفستون کار کنید 

و اینکه قبل ازدواج ادما باید دقت کنن با چه ادمی میخان ازدواج کن

حس منفی به خودتون ندین

بهتره رو عزت نفستون کار کنید و اینکه قبل ازدواج ادما باید دقت کنن با چه ادمی میخان ازدواج کنحس منفی ...

خب واقعا کار مفیدی انجام نمیدم حسم الکی نیست 

خانومای توی فامیل همه شاغل هستن دستشون تو جیب خودشونه واسه خودشون ماشین دارن چند نفر تو شرکت های مختلف هستن چند نفر دکتر همه تحصل کرده وضع مالی خوب  ولی من بیکار نشستم خونه

خب واقعا کار مفیدی انجام نمیدم حسم الکی نیست خانومای توی فامیل همه شاغل هستن دستشون تو جیب خودشونه ...

این فقط ظاهر زندگیشونه مگه ما از درون زندگیشون خبر داریم 

هر شاغلیم اونقد پولدار ومستقل نیست

میخاستی ازدواج نکنی وبری دنبال هدفات

بچه داری؟

خداروشکر کن ودرامدتو بیشتر کن ولی حس بدی به خودت نداشته باش

تن سالم از همه چی مهمتره 

بعدم از کجا معلوم پشتوانه ندارن؟پدر یا شوهر؟

این فقط ظاهر زندگیشونه مگه ما از درون زندگیشون خبر داریم هر شاغلیم اونقد پولدار ومستقل نیستمیخاستی ا ...

همسرم که جلومو نگرفته میزاره کار کنم دنبال کارم هستم

عجله دارم به اونا برسم ولی خب اونا سنشون حداقل ۱۵سال از من بیشتره 😅