2777
2789
عنوان

تولد خواهرشوهرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 81 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم کارایی که کردی خیلی قشنگ هست. شاید رسم دارن وقتی عروسی کردی هدیه بدن. من اگر بودم کیک میگرفتن واسش و میبردم. اما جوری رفتار نکن که وظیفه ات بشه و اگر یکبار یادت رفت یا به هر دلیلی نتونستی انجام بدی ناراحت بشن و دلخوری پیش بیاد. 

دیونه ای 

البته ببخشیدا 

چیزی بهت ندادن بعد تو زرت و زرت داری تو مناسبت ها تلاش میکنی😐

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اشتباه کردم اره؟ خودمم همین حس رو دارم

راستش آره عزیزم نمیخوام ناراحتت کنم چون خودمم از این اشتباهات اوایل عقدم متاسفانه زیاد داشتم من کلا بچه ها رو دوست دارم همسرمم شیش تا خواهرراده داشت برای همشون لپ لپ میخریدم نمیدونم کادو گلسر ، فلان و ... 

اینجوری نمیگن طرف مهربونه میگن بچست ذوق داره ....

سعی کن با سیاست رفتار کنی نه اینکه حالا اخم و تخم کنی ولی مهربونی زیادی نکن و اصلا پیش قدم نباش فکر نکن جلوی اونا عزیز میشی نه بدتر فکر میکنن خیلی ساده ای چون تجربه دارم که میگم 

بشین سرجات محبت بیجا و الکی نکن دو روز دیگه وظیفت میشه هرچقدر احترام گذاشتن تو هم احترام بذار فک نکن ...

اوهوم درست میگی

بازم مرسی از همتون که راهنماییم میکنید

من واقعا بی تجربه و بی سیاست بودم!!!! 

هنو دلم پره چرا عیدی بهم ندادند اولین عیدی بود که رفتم خونشون

بله درست میگیزنگم نزنم؟ چون میدونم اونم تولد منو یادش نیست

نه 

انگار که اصلا نمیدونستی 

اگه استوری اینا گذاشت در حد تبریک همین

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
دیونه ای البته ببخشیدا چیزی بهت ندادن بعد تو زرت و زرت داری تو مناسبت ها تلاش میکنی😐

نه یبار بود فقط

اون تولده آذر بود نمیدونستم که قراره عید هم چیزی بهم ندن خب

دیکه شیرینی هم نمیخریم سرراه ببریم پس چون اونا برامن کاری نکردن نظرتون چیه

راستش آره عزیزم نمیخوام ناراحتت کنم چون خودمم از این اشتباهات اوایل عقدم متاسفانه زیاد داشتم من کلا ...

ای وای

پس تهش اینه

خوب شد فهمیدم

به رو همسرم بیارم بنظرتون؟ ک ب عروس چرا عیدی ندادن و اینا