2777
2789

یکی از فانتزی بچگیام این بود تو فیلمای ایرانی یادتونه نون رو قیچی میکردن میذاشتن تو یه سبد حصیری چوبی رنگ رو میز 

همه نون ها هم خشک بودن😂😂😂

فانتزیم این بود عین فیلما نون خشک تو سبد حصیری بریزم بخورم

یا رو میز غذا بخورم

حالا رو میز نمیتونم اصلا خوشم. نمیاد

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

من یبار اومدم نونو قیچی کنم نذاشتن بابام گفت گناهه نکن😐😂

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
من یبار اومدم نونو قیچی کنم نذاشتن بابام گفت گناهه نکن😐😂

وای منممم🤣🤣🤣🤣ینی چی نون بریدن خیر برکت میره و ووو

وای بگم چقدر دلم. میخواست نون خشک تو سبد حصیری بخورم😂😂حس با کلاسی میکردم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منممم🤣🤣🤣🤣ینی چی نون بریدن خیر برکت میره و ووووای بگم چقدر دلم. میخواست نون خشک تو سبد حصیری ...

🤣🤣🤣👍

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!