2777
2789
عنوان

به نظرتون طلامو بدم ماشین ظرفشویی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 68 پست
نه نخر خرج قرص خریدن و اینچیزا براش زیاد در میاد پول برق هم همینطور قابلمه و این چیزا رو هم نمیشه شس ...

دقیقا نه قابلمه نمیشه شست باهاش نه چینی لب طلایی و نه آرکوپال. چون لبه طلایی و طرحشون رو پاک میکنه.

ظروف الومینیومی رو سیاه میکنه و تفلون و گرانیت رو شوینده های قویش از بین می برن.

پلاستیکارو هم به مرور کدر می کنه. و یه سری بانکه های پلاستیکی و درب پلاستیکی ظروف نگهدارنده رو حین خشک کردن با بخار آب ذوب و کج و کوله میکنه. تخته گوشت چوبی رو هم شکاف میندازه و خراب میکنه.

پولیش قاشق چنگال و کارد مهمونی رو هم کدر میکنه.

در کل اگه روی ظرفات حساسی نخر.

اگه روی تمیزی ظروف هم حساسی نخر.

من کل ظرف خراب کردم تا اینا به تجربه دستم اومده.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قابلمه و ظروف پلاستیکی رو خودم میشورم و هر دو روز روشن میکنم. و چون ظرفا میمونه یه سری ظرفا کثیف میمونه ولی واسه روحیه ادم خوبه یه جورایی. بسته به سبک زندگیت داره در کل

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

چه ربطی داشت .؟ طلا رو نگهداری کنن ارزشش بیشتر میشه بیشتر بدردشون میخوره

ربطش اینه ظرف یه بار مصرف در دراز مدت سرطان میاره چون میکرو پلاستیکها وارد غذا و بدن میشن. همون طلا رو خدای نکرده باید صرف دوا درمون کنن

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

من پاکشوما دارم تمیز میشوره سامسونگ که باید بهتر باشه

نه والا. از روز اول همینه.

البته من حساسم و توی نور می گیرم که لک نداشته باشن بعد جمعشون می کنم. چون شویندش واقعا قوی و بسیار مضره حتی اگه ذره ای روشون بمونه به مرور که توش غذا خورده بشه وارد بدن میشه و با تجمع توی کبد و کلیه کلی مریضی میاره.

منم هم قابلمه میزارم هم ماهی تابه.فقژ ظروف روحی نمیشه گذاشت.مخصوصا الان که برق قطع میشه ابم قطع میشه ...

گرانیت و تفلون ظروف رو لایه برداری می کنه سریع خط میفتن. توی سایت نالینو هم نوشته.

نه والا. از روز اول همینه.البته من حساسم و توی نور می گیرم که لک نداشته باشن بعد جمعشون می کنم. چون ...

من ژل پریل میریزم اونم کمتر از علامتش که خیالم از شوینده راحت باشه نمونه رو ظرف

شاید پر میکنی ظرفا بهم بچسبه تمیز نمیشوره 

منم قسطی خریدم ۲۰ماهه از سرای ایرانی ۶ماه مونده تموم بشه .سایدمم قسطی خریدم اونم دو ماه مونده تموم ب ...

ما هم ۲سال قبل فرش از شهر فرش خریدیم کیفیت که واقعا عالیه اقساطی با چک خیلی زودتر از موعدی که گفته بودن ارسال کردند رایگان 

این فروشگاهها اومده از بعضی لحاظها خیلی خوب شده 

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

ربطش اینه ظرف یه بار مصرف در دراز مدت سرطان میاره چون میکرو پلاستیکها وارد غذا و بدن میشن. همون طلا ...

آره ظرفهای یکبارمصرف بیماری زان ،اگه غذای داغ بریزی توی ظرف یکبار مصرف ونزاری خنک بشه ودرش روببندی غذاروفاسدمی کنه، یکبار غذای نذری از خونه یکی ازدوستان آوردیم که تازه درست کرده بودبعدکه خواستیم  غذاروشب بخوریم غذاخراب شده بود

من ژل پریل میریزم اونم کمتر از علامتش که خیالم از شوینده راحت باشه نمونه رو ظرفشاید پر میکنی ظرفا به ...

من اول قرص براش استفاده میکردم دیدم کلا لعاب چینیارو داره می بره.

الان دیگه پودر و بعضی وقتا ژل استفاده میکنم. برند پری واش و های کلین و پریل هم استفاده کردم اما در تمامی موارد همین مدلی شسته.

حتی توی حالت نیم ظرفیت و وقتی فاصله ظرفارو هم زیاد میذارم بازم همینه‌.

خواهرمم دسینی داره اونم همینه. کلا ظرفشویی مال کسیه که هیچ جوره وقت برای ظرف شستن نداره و ما ندرتا مهمون به مهمون که ظرفا زیادن استفادش میکنیم.