2777
2789
عنوان

به نظرتون طلامو بدم ماشین ظرفشویی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 68 پست
شما هر روز استفاده میکنید ؟قابلمه و ماهی تابه هم میشه شست توش ؟

بله

من همه چیز رو میذارم داخلش

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین طلا رو تا اخر عمرت نگه داری سوده ولی چه فایده وقتی از زندگیت لذت نمیبری 

اگه میدونی واقعا واجبه و داشتنش به آرامشت کمک می‌کنه حتما انجامش بده

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ماشین ظرفشویی برای من شاغلی که بچه دارم همه چیزه. حاضرم خیلی چیزهای دیگه هم بفروشم ولی اینو داشته باشم.

بقیه می گن نفروش پول آب و قرصش! در حالیکه استارتر یه حالت خستگی داره. دلش کمی وقت برای خودش می خواد.

استارتر اگر واقعا وقت نداری و احساس خستگی و افسردگی داری آره. بفروش و ماشین ظرفشویی بخر و به جای وقت ظرف شستن یک کم دراز بکش یا دست بچه رو بگیر برو بیرون یه قدم بزن. انرژیت برمیگرده به زندگی.

اما اگر حالت خرابه و دلت تنوع و اینا می خواد این کارو نکن. به جای یکم ارتباطاتت رو با خانواده و اطرافیان زیاد کن. در حد یه تکه ی کوچک لباس بخر. پیاده روی برو. 

شما هر روز استفاده میکنید ؟قابلمه و ماهی تابه هم میشه شست توش ؟

منم هم قابلمه میزارم هم ماهی تابه.فقژ ظروف روحی نمیشه گذاشت.مخصوصا الان که برق قطع میشه ابم قطع میشه  .پر میکنم توش آخر شب میزنم میشوره .

آخه چرا باید سرطان بگیرن شوهرش هروقت نداری را بهونه می‌کنه اونوقت اینها میتونن ماهی ۵۰۰تومن کنار بزا ...

اخه ظروف یه بار مصرف سرطان زا هستن.

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...