2777
2789
عنوان

به نظرتون طلامو بدم ماشین ظرفشویی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 68 پست
هم حالم خرابه هم از کار خونه خسته ام هم پول لازمم

بچه چند وقتشه؟ شاید افسردگی بعد از زایمانت مونده.
توی مغزت گیر نده. یکم با رفتن پیش خانواده و بیرون از فضای خونه حال خودت رو خوب کن. اگر بتونی روزی دو ساعت بچه رو به پدرش بسپاری بری بیرون یه قدم بزنی با یه دوستت یه چایی بخوری هم خرج نداره و هم روحیه ات بهتر می شه. یکم کمک کمک بگیر. 

تو الان دنبال یه راه نجات از حال بدت هستی. شاید ماشین ظرفشویی این حال بدت رو خوب نکنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطش اینه ظرف یه بار مصرف در دراز مدت سرطان میاره چون میکرو پلاستیکها وارد غذا و بدن میشن. همون طلا ...

آها بله از این زاویه دید که بله ولی خب اگر توجه کنید نه فقط ظروف بلکه همین هوایی که توش داریم تنفس میکنیم به دلیل سنگین بودنش و غلیظ بودنش در دراز مدت باعث چرب شدن ریه و اسم و انواع مریضی ها میشه

من اول قرص براش استفاده میکردم دیدم کلا لعاب چینیارو داره می بره.الان دیگه پودر و بعضی وقتا ژل استفا ...

اما من خیلی راضیم 

خوشم نمیاد موقع آشپزی سینک پر بشه میچینم تو ماشین شب روشن میکنم و تمام