2777
2789
عنوان

به نظرتون طلامو بدم ماشین ظرفشویی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 68 پست

نه نخر 

خرج قرص خریدن و اینچیزا براش زیاد در میاد پول برق هم همینطور 

قابلمه و این چیزا رو هم نمیشه شست باهاش 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنطرم آره

یبار فکر کردم ظرفشوییم سوخته و خیلی جدی یه تیکه طلا کنار گذاشتم برای اینکه یکی دیگه بخرم... ولی خدا کمک گرد و درست شد

در ماه حدود ۵۰۰ تومن برای شوینده هاش باید در نظر بگیری 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

خونه داری ؟اونوقت ظرف شستن واست عذابع

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
ماشین ظرفشویی خوب نمی شوره. من با اینکه ماشین ظرفشویی ۱۱ نفره سامسونگ دارم اکثرا بعد شستنس مجبور میش ...

من چندین سال پیش خوندم که ماشین ظرفشویی خوب نیست و خوب نمیشوره

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

فروش طلا اشتباه ترین کاره، بعدشم اگه خسته شدین از ظرف شستن ، خب ظروف یکبار مصرف خریداری کنید

دور از جون سرطان بگیرن طلا به چه دردشون میخوره

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

سه نفر ادم مگه چقد ظرف کثیف میشه دو دیقه هم وقتتو نمیگیره 

حس میکنم چون شوهرت توجه نمیکنه حساس شدی و میخوای یجورایی حرف خودتو به کرسی بنشونی 

ولی عزیزم طلات باارزشتره نگهدار من خودم زیاد به طلا دلبستگی ندارم یعنی نظرم اینه یجور سرمایه س هروقت لازمت شد میتونی بفروشیش ولی نه برا هر چیزی مثلا ماشین لباسشویی بود میگفتم حتما لفروش یا جاروبرقی یا مبل و وسایل ضروری ، ولی ماشین ظرفشویی نه ، چون هم درست حسابی نمیشوره هم برا ظرفای کم اصلا ادم دلش نمیاد سه تا دونه بشقاب بذاره توش 

🤍🌱
دور از جون سرطان بگیرن طلا به چه دردشون میخوره

آخه چرا باید سرطان بگیرن شوهرش هروقت نداری را بهونه می‌کنه اونوقت اینها میتونن ماهی ۵۰۰تومن کنار بزارن برای ظرف شستن

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست