2777
2789

با پولدارترین آدما مستقل ترین پسرا که اختیار دست خودشونه و وضع شون هم خوبه پیش اومده برام،هیچ کدوم تا حالا برام هزینه نکردن،البته تا بحال مستقیم از هیچ کسی نخواستم برام هزینه کنه ولی الان انتظار دارم درک کنن، من واقعا شرایط خوبی ندارم ولی خودشونو میزنن به علی چپ،غیرمستقیم از مشکلاتم گفتم ولی نخواستن کمک کنن،میگن اگه طرف دوستت داشته باشه هزینه میکنه ولی اونی که میدونم دوسم داره هم هزینه نکرد حتی یه هدیه کوچیک🥺

ظاهر خوبی دارم، نمیتونم سرکار برم بخاطر شرایط روحی و جسمی ضعیفی که دارم ، پدرمادرم هم فوت کردن مجبورم تنها زندگی کنم😢خواستگار هم ندارم که ازدواج کنم😢

مسئولیت و مشکلات زندگی واقعا تحت فشار گذاشته نمیدونم چیکار کنم؟؟؟

چون داری تیغ میزنی :/

تاپیک مهاجرت رو خواهم زد. تاپیک آخرین شبی که روی تخت توی خونه کنار پدر مادرم میخوابم رو خواهم زد. تاپیک خداحافظی از ایران و مردمش رو خواهم زد. تاپیک جمع کردن چمدونم رو خواهم زد.   ‌‌‌‌                   فراموش نکن که به آزادی فکر کردی فراموش نکن که نفس هات به شمار افتاد فراموش نکن که امیدوار بودی که ناامیدشدی فراموش نکن که زخم عمیق برداشتی فراموش نکن فراموش نکن. مامان اگه صبح رفتم شب بر نگشتم جسدم تو بیابون پیدا شد نترس روی سنگ قبرم بزنیا بنویس تا آخرین لحظه جنگید مامان اگه هیچ وقت نتونستم از ایران برم هرکس داشت مهاجرت میکرد بهش زعفرون و پسته بده ببره با خودش. مامان کاش بیشتر مراقبم بودیا مامان تو امضام دارم برات مینویسم بگم تو اون شب رو تجربه میکنی که بدون من برمیگردی خونه و شب بدون من میخوابی و من فقط از اصفهان خارج نشدما من ایرانو ترک کردم. مامان دیگه شب زنگ نمیزنی بگی بیا خونه بابا منتظره دیر وقته بیا خونه سفره آمادست. مامانی برای تو نوشتم ولی نه فقط تو برای هرکس که میخونه امضام اون نمیدونه با نوشتن این امضا چقدر اشک ریختم و تصور کردم ولی نوشتمش و در آخر خانم امینی بخواب که ما بیداریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تا ازشون نخوای معلومه نمیدن اون دخترا خودشون پول میگیرن ولی کلا کار درستی نیست گدا که نیستی پول ب ...

خوب خودشون شرایط زندگی مو میدونن،چرا باید چیزی بگم😢الان تو این جامعه امروز کسی با ماهی دو سه تومن زندگی کنه فرقی با گدا نداره😭

خوب خودشون شرایط زندگی مو میدونن،چرا باید چیزی بگم😢الان تو این جامعه امروز کسی با ماهی دو سه تومن ز ...

خب برا چی باید بهت پول بدن مگه مقصرش اونا بودن ؟ وقتی ما خودمون برا خودمون کاری نکنیم چرا باید انتظار داشته باشیم دیگران اینکارو بکنن 

اونا که در قبال تو وظیفه ندارن، اگ پول میخوای باید خودت بگیری 

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

خب برا چی باید بهت پول بدن مگه مقصرش اونا بودن ؟ وقتی ما خودمون برا خودمون کاری نکنیم چرا باید انتظا ...

وقتی یکی میاد اسم دوست دختر میذاره روی من و باهام ارتباط داره نباید براش مهم باشه که من چقدر تحت فشارم؟؟ درسته رابطه ج ندارم ولی من شخصا خودم با همین درآمد کمم چندوقت به بار در حد توانم به فقرا کمک میکنم،خدا بده بیشتر کمک کنم، ولی اونا با اون همه دارایی دلشون نمیاد یه حمایت کنن،منظورم هزینه های انچنانی نیست،در حد کم که فقط قصد و نیت خودشو توی دوستی نشون بده

وقتی یکی میاد اسم دوست دختر میذاره روی من و باهام ارتباط داره نباید براش مهم باشه که من چقدر تحت فشا ...

خب مگه دوستای دخترت بهت پول میدن که دوستای پسرت بهت پول بدن ؟ اسمش روشه ! دوست پسر !! نامزد یا همسر نیست 

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

اسی عزیزم امیدوارم خدا خودش روزیتو چند برابر کنه 

ولی باور کن رابطه ی غیراز رابطه ای که برای آشنایی برای ازدواجه از ریشه خطاست حتی اگه خیلی رابطه ی پیش پا افتاده ای باشه

خب مگه دوستای دخترت بهت پول میدن که دوستای پسرت بهت پول بدن ؟ اسمش روشه ! دوست پسر !! نامزد یا همسر ...

اره دخترا خیلی بیشتر هوامو داشتن، دوست یعنی تو شرایط خوب و بد حواسش بهت باشه،مخصوصا پسر باشی بیشتر باید هوای طرفو داشته باشی. پسرا الان ملیونی هزینه میکنن برا دخترا و در مقابل شوهرا میبینی به زنشون میگن مفت خور شدی پول نمیدن بهش… صحبت از انسانیته 

در غالب دوستی بخای برات هزینه کنن که اونام ازت چیزی طلب میکنن

والا طلب میکنن من قبول نمیکنم ،چون کسی که بخواد حمایت کنه از اول ارتباط حسن نیت خودشو نشون میده، من کالا نیستم که در قبال اون کار بخواد هزینه کنه