2777
2789
عنوان

کنکوری ها

81 بازدید | 11 پست

من خیلی خوشحال بودم از اینکه تو این سایت کنکوری هایی هستند که میتونیم باهم صحبت کنیم مثل مدرسه ولی گویا تعداد کنکوری واقعی درحد دو سه نفر هستند مثلا طرف تاپیک هاش و که ببینی چند ساله پشت کنکوره و دوست پسر الا ماشالله داره و خودش گفته امسال درس نخوندم و فلان بعد میاد تظاهر میکنه که چقدر کنکور راحت بود با مثال بزنم امتحان فارسی همه میگن نمره بالای ۱۸ عالیه و رتبه برتر میشی چون سطح امتحان سخت بوده من نمیگم همه مشاور ها و معلم ها میگن بعد من بعد امتحان فارسی اومدم سایت همه میگن چقدر راحت بود و همه بالای ۱۹ میشن حتی دیدم بعضیا کنکوری نیستن ولی نظر میدن که فارسی که خیلی راحته ! واقعا انقدر راحت دروغ میگید من که نزدیک ۳۵ روز دیگه کلا تموم میشه و دیگه کنکوری نیستم ولی دوست عزیز کنکوری ها بسیااار روحیه حساسی دارن چون شرایطشون سخته درس ها سخت و حجیم امتحان ها سخت فشار خانواده ترس از آینده و اضطراب شدید و دروغ گفتن به اینها واقعا بزرگترین ظلمه 

راستش من ادم بحث نیستم اما همچین شخصیو ببینم شست وشوش میدم 

چون بدم میاد یکی باعث استرس من یا همسنام شه

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا به نمرات و درصد و حرف هایی که اینجا اعلام میشه اعتماد نکنید

ی مشت ادم متوهم هستن مثل همون دیروزی که هنو خواهرش هیچی نبود مخ همرو خورد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کلا به نمرات و درصد و حرف هایی که اینجا اعلام میشه اعتماد نکنید

طرف چقدر بیشعوره به زور درصد های من و گرفته و رفته زده تو تخمین رتبه که اولا برای پارسال دوما خودشون اعلام کردن که تخمین رتبه اصلااااا درست نیست چون خیلی شرایط کنکور امسال فرق داره بعد میگه تو ترازت ۸۵۰۰ میشه😐😐😐😐

راستش من ادم بحث نیستم اما همچین شخصیو ببینم شست وشوش میدم چون بدم میاد یکی باعث استرس من یا همسنام ...

تو همه جا هستن مثلا دیروز یکی اومده میگه خواهرم کلی خونده و الان نمره ۱۹.۵ میشه ولی بازم ناراحته😐😐 من مطمئنم خواهری وجود نداره ولی برای اضطراب ما می،فت

طرف چقدر بیشعوره به زور درصد های من و گرفته و رفته زده تو تخمین رتبه که اولا برای پارسال دوما خودشون ...

اره توی اینستاگرام؟ یا اینجا؟ 

منم توی اینستا البته به یکی از این پیج ها که ادعای تخمین تراز می‌کرد درصد های کنکور خواهرم رو دادم میگفت ۸۸۰۰ میشه 😂😂😂درصورتی که این درصدها توی کنکور پارسال ۹۷۰۰ میداد امسال که دیگه کنکور از پارسال واقعا سختتر بوده حتما تراز ها بیشتر میشه بعت تازه تخمین رتبه و تراز که همینطوریش هم دقیق نیست کلا….بهمنی هم امسال نه برای کنکور نه نهایی کفته تخمین نمیدم چون مشخص نیست هیچی 

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
تو همه جا هستن مثلا دیروز یکی اومده میگه خواهرم کلی خونده و الان نمره ۱۹.۵ میشه ولی بازم ناراحته😐😐 ...

همونو میگی که میگفت تلاش نکردین شما

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره توی اینستاگرام؟ یا اینجا؟ منم توی اینستا البته به یکی از این پیج ها که ادعای تخمین تراز می‌کرد د ...

نه بابا اینجا باز تو اینستا طرف مشاور بوده اومده میگه تو ترازت ۸۵۰۰ میشه تراز من ۹۵۰۰ هرچی بهش میگم خب درصدات چی بوده نمیگه😐

ی مشت ادم متوهم هستن مثل همون دیروزی که هنو خواهرش هیچی نبود مخ همرو خورد

وای اونکه اره معلوم نبود فازش چیه اصلا 😂😂😂😂

نه بابا اینجا باز تو اینستا طرف مشاور بوده اومده میگه تو ترازت ۸۵۰۰ میشه تراز من ۹۵۰۰ هرچی بهش میگم ...

نه بابا اینستا اکثرا مشاور دو هزاری هستن برای گرفتن فالو لایک چرا و پرت میگن 😂😂😂😂 کلا امسال تراز ها و هیچی مشخص نیست 

ولش کن بابا روانی بوده طرف