2777
2789

من یه مهمونی زنانه دارم حدود بیست نفرن فامیلای شوهر

خیلی رو در واسی دارم.

اتاق خواب ها میان برای تعویض لباس

حالا میخام بدونم زشته رو جالباسی های پشت درها لباس آویزون باشه؟مخصوصا من حوله تن پوش ها رو معمولا پشت در میذارم سنگینن و جاگیر.تو کمد نمیذارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله همه رو مرتب میکنم

البته نه برای مهمان کلا از اینکه چیزی آویزون باشه خوشم نمیاد.اونروز همه رو جمع کنی بهتره

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
بله خالیه ،چون لباساشون رو بالاخره یه جا باید آویزون کنن

معمولا تو مهمونی های ما رو تخت میذارن مانتو و وسایلشون رو

بازم لازمه خالی کنم؟اخه جا کم داره کمدم.مخصوصا برای اون حوله ها...

معمولا تو مهمونی های ما رو تخت میذارن مانتو و وسایلشون روبازم لازمه خالی کنم؟اخه جا کم داره کمدم.مخص ...

خوب حالا یه بار چیزی نمیشه حوله هارو برداری ،اینجوری خودت راحت تری ،مثلا ما تو حموم هم چوب لباسی هست وقتی مهمون میاد حوله رو میزنم به چوب لباسی حموم ،شما هم اگه تو حموم چوب لباسی داری بزن اونجا اگرم نداری ،رخت آویز رو بزار تو حموم حوله هارو بزار روش

چون تعداد مهمونات زیاده شاید همه نزارن روی تخت ،