2777
2789

ببخشید دیگه ناهارم نمیتونیم بخوریم دستیار ناخن کارم امروز تایم ناهار یه مشتری اومد ما گفته بودیم مثلا فلان ساعت وقت نمیدیم تایم ناهاره اصرار کرد گفتیم باید یکم معطل بشی حالا ما رفتیم ناهار قاشق اول رو نخوردیم داد و هوار راه انداخته بود تو سالن 😐😂که ناخن کار منم گفت کارشو ما انجام نمیدیم بدین یکی دیگه 

خدایی فکر کردن رباتیم ما ؟ می‌گفت وظیفه تونه

بوس به همتون https://abzarek.ir/service-p/msg/2285449

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه جا همینه....  

صبر ندارن..  درک هم نمیکنن 

وضعیت منم توی بیمارستان همین بود ـ.  مریض سرماخوردگی دو دقیقه میرفتیم دستشویی میگفت دکتر کدوم گوریه

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود» 

یه سری برای اصلاح رفتم،  خانومه براش ناهار اوردن و گذاشت کنار. گفتم برو نهارتو بخور.  گفت نه انجام میدم. 

یهو ضعف کرد و گفت ببخشید من ناهارمو میتونم بخورم؟ 

گفتم برو بخور خودتو اذیت نده. 

خو پرسنل تو هر صنفی باشند ادم هستن و بدون غذا خوردن نمیتونن خدمات دهی کنن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401