2777
2789
عنوان

آزمایش بتام دوباره منفی شد

103 بازدید | 6 پست

انتقال جنین انجام داده بودم. امروز آزمایش دادم خیلی امیدوار بودم ولی دوباره منفی شد 

همش قیافه مادر شوهرم و پدر شوهرم میاد جلو چشمم. اونا یه شهر دیگه زندگی میکنن وقتی میریم خونشون افسرده و غمگین و با حالت گریه باهامون حرف میزنن یا وقتی مهمون خونه خواهر شوهرم میریم با ناراحتی از خونشون میام بیرون. دیگه خسته شدم از بس از اینجور رفتارها انجام دادن دیگه خونشون نمیرم گوشیم زنگ میزنه یکی از اونا باشه تپش قلب میگرم

خواهرم خودم از اونا بدتر قلبمو شکسته 

مادرم همش با شوهرم دعوا داره که تو مشکل داری دخترمو بدبخت کردی

دیگه با همشون قطع رابطه م تنهام چرا خدا اینکار رو با من میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میدونم این راه چقدر عذاب اور و پر استرسه خودم یبار آی یو آی منفی یبار آی وی اف منفی و دومی مثبت شد خداروشکر خیلی سختی کشیدم مشکلم شوهرم بود ولی اینسری قبل انتقال prpرحم کردم و دکترم گف کسایی که prp میکنن قبل انتقال شانس موفقیتشون میره بالا این سری امتحان کن ایشالا مثبته گلم

هر سری prp میکنن

الهی من بگردم واست خیلی دعا میکنم

توسل کن به حضرت ام البنین خیلی حاجت میده

ان شاءالله که بزودی حاجت بگیری

هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰