2777
2789
عنوان

ختنه پسر هفت سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 1748 بازدید | 62 پست
عزیز یعنی هفت سال فرصت پیش نیومد؛ آخه طفلی گناه داره تو این سن

بعضی بچه ها شرایط خاص دارن و پزشک در نوزادی ختنه نمیکنه.

میگه برید ۷ سالگی بیاین.

ولی تو این سن فقط با بیهوشی خفیف انجام میشه

شوهرم منم حساس بود چون خودش ۷سالگی ختنه کرده بودن وخاطره بد داشت  میگفت خون میاد بچه ازبین میره 

ولی من ۷روزش بود دزدکی بردم ختنه اش کردم اونم خانگی 

بعد متوجه شد چقدر کاردرستی کردم  دوتا پسر بعدیمم باهم بردیمشون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سناریو تو ذهنمه شبا یکی دو ساعت اول خوابش عمیقه ساعت نه خوابه ..چی میشه وقتی خوابه بچه رو ببرن ات ...

واااا عزیزم اینکه بدتره...بچه آخرش که بیدارمیشه یهو میبینه چندنفر سفیدپوش دورابرش هستن و دست وپاشم بسته س دوراز جون بچه سکته میکنه که....دیگه شبا خوابشم نمیبره

بچه هفت ساله رو میتونین باهاش حرف بزنین و آمادش کنین برای اینکار

عزیز یعنی هفت سال فرصت پیش نیومد؛ آخه طفلی گناه داره تو این سن

تا دو ماهگی دو بار یه هفته بستری شد بیمارستان .زردی طول کشیده داشت .زردی معمولی نه .به کبد ربط داشت .تا سه ماهگی زردی داشت 

چند بار نوبت گرفتیم و اقدام کردیم واسه ختنه بعد سه ماهگی .بار آخر دکترش گفت نامه بیارید از دکترش من بخوام بی حسی بزنم آنزیمای کبدش می ره بالا .رفتیم تهران از دکترش نامه گرفتیم .ولی دیگه نبردیم نمی دونم چرا . 😥 یادم نیست .شاید انرژی روحی و روانی مون تموم بود .واقعا دیگه ظرفیت نداشتیم