پسرم و باید ختنه کنیم می خوام بدوم ببرم بیمارستان بیهوش میکنن یا نمی کنن؟چون بد قلقه و ذهنیت بد داره از سوزن و رگ گرفتن و بیمارستان کلا.همکاری بکن نیست . حالا چی کار می کنن این جور بچه ها رو ؟بی حسی بخوان کنن پس باید ببندن دست و پاشو ؟چه جوریه؟اطلاعات دارید؟
کوچیک بود هی مریض شد مشکل پیش اومد نشد ختنه کنیم . باباشم حساس بود مزید بر علت شد .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیز یعنی هفت سال فرصت پیش نیومد؛ آخه طفلی گناه داره تو این سن
تا دو ماهگی دو بار یه هفته بستری شد بیمارستان .زردی طول کشیده داشت .زردی معمولی نه .به کبد ربط داشت .تا سه ماهگی زردی داشت
چند بار نوبت گرفتیم و اقدام کردیم واسه ختنه بعد سه ماهگی .بار آخر دکترش گفت نامه بیارید از دکترش من بخوام بی حسی بزنم آنزیمای کبدش می ره بالا .رفتیم تهران از دکترش نامه گرفتیم .ولی دیگه نبردیم نمی دونم چرا . 😥 یادم نیست .شاید انرژی روحی و روانی مون تموم بود .واقعا دیگه ظرفیت نداشتیم