2777
2789

❣️🌹من یه ختم دارم هروز ب نیت یه نفر ۱۰۰مرتبه توحید میخونم و هدیه میکن ب امام زمان عج🪷

یک سال این نذر رو دارم و اول از اطرافیان خودم شروع کردم دیدم هرروز ک ب نام یکی میخونم و بهش پیام میدم خیلی خوشحال میشه ...حال دل منم خوب میشد 

و این شد ک چن روزیه ی کاری پیش اومد نیت کردم انجام بشه بیام سایت برا ۱۰۰نفر بخونم بعد دیدم ۱۰۰نفر کمه بزار هرکسی ک روزی و قسمت شد بخونم حالا ۱نفر یا ۱۰۰۰نفر

❣️🌹اسماتونو بگیدو میتونید اسم اموات رو هم بگید تا روزی ک نوبتتون بشه و بخونم تو همین تاپیک خبر میدم ک ب نیتتون خوندم🌿💚

💚🌿🌹این ختم هدیه میشه ب اقای عزیزمون حضرت صاحب الزمان مهدی فاطمه (عج)🪷ان شاالله ک ایشون پذیرای این هدیه باشن از طرف من حقیر🥺🤲

دعای اول و اخرمون ظهور و سلامتی اقا مهدی جان فاطمه س باشه🤲🪷اللهم عجل لولیک الفرج بحق دلهای شکسته🥺🤲🪷

التماس دعا 🙏💚🌿

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

امروز اولین روز ب نیت خود اقا میخونم 

انشاالله ک قبول کنن ایشون

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

@اعتصامی  

سلام خواهری بیزحمت دوستان رو تک کن تا براشون ادای دینی کنم 

ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@ملوسکتونم1  

@تیبره  

@خدایاحاجتمرارواکن  

سلام بفرمایید 

به نیت مشکلات مملکت...خصوصا برق

ان شاالله حاجت روا بشین.

😐.فیزیک اتمی خوندم.متاهلم‌ اما یه زن مستقل.بچه نمیخوام چون ژن خوبی ندارم و نه دنیا چیز خوبیه.برای همه آچار فرانسه ام.اما برای خودم آچار آلن هم نیستم.وسواس فکری و کمال گرایی نمیزاره مثل بقیه بی خیال زندگی کنم.جسمی بیمارم و آلرژی هم که از بدو تولد گریبان‌ گیرمه.مسلمونم اما نه مدل مقلّد.آدم عقل خیلی بر احساس غلبه کنی هستم.هدفم:آرامش.

به نیت سلامتی و آرامش برای هر کسی که میخواد.

ان شاالله خدا سلامتی و آرامش به هممون بده.

😐.فیزیک اتمی خوندم.متاهلم‌ اما یه زن مستقل.بچه نمیخوام چون ژن خوبی ندارم و نه دنیا چیز خوبیه.برای همه آچار فرانسه ام.اما برای خودم آچار آلن هم نیستم.وسواس فکری و کمال گرایی نمیزاره مثل بقیه بی خیال زندگی کنم.جسمی بیمارم و آلرژی هم که از بدو تولد گریبان‌ گیرمه.مسلمونم اما نه مدل مقلّد.آدم عقل خیلی بر احساس غلبه کنی هستم.هدفم:آرامش.

@آرزوهام3  

@آرزوی_مادرشدن_  

بفرمایید دوستان

خیلیییییی دلگیرم این روزها

لطفا از ته دلتون دعا کنید هر چه زودتر شاغل بشم در ارگان مدنظرم😔🙏🏻

امضام

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ازدواج موفق و عالی

پردیس

نیلو

ریحانه

زینب

معصومه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

منم برات ۱۰۰ صلوات میکم

ازدواج 

فردوس

محسن

آرشام

علی