یکی از دوستان من عادت داره این خانوم ک اسمش فاطمه هست رو پاطمه صدا میزنه حالا من حساس شدم اول اسم کیک ب نظرم شبیه پ هست ب نظر شما ف هست یا پ؟برام مهمه بدونم این کیک و دکستم براش گرفته یا ن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حس میکنم پ باشه چون زیرش یه چیزایی هست شبیه نقطه ولی روش انگار نقطه نداره نمیدونم درست دیدم یانه
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
اره دقیقا ولی چرا انقد کلش گندس اخه؟انگار گردیه ف هم هست
اره منم براهمبن شک کردم انگار جفتش باهم هست هم گردیه ف هم نقطه های پ🙄😂
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
متوجه نمیشم! ولی ایشالا خداکمکت کنه اتفاق بدی نبوفتاده باشه♥️😕
اگه میتونی ازکسی که تولدش بود بپرس غیر مستقیم مثلا بگو عکس کیکتو بفرست عکسای تولدتو بفرست یا مثلا بگو فلانی ام بود؟ نمیدونم یه جوزی غیرمستقیم اگه میتونی بپرس